Arif v 216'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
86,274
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Arif v 216'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

880-207.jpg


Önümüzdeki yılın en iddialı yapımlarından biri olan Arif v 216'nın oyuncu kadrosu belli oldu.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrollerini Ozan Güven ile Seda Bakan'la paylaşacağı yapım yıldız isimlerle dolu kadrosuyla göz dolduruyor. Yılmaz'ın daha önceki filmlerinde de izlediğimiz Zafer Algöz ve Özkan Uğur'un yanı sıra Çağlar Çorumlu, Farah Zeynep Abdullah, Gupse Özay, Mert Fırat, Ediz Hun, Kerem Alışık ve Can Yılmaz da yapım için kamera karşısına geçecek.

Öte yandan Ocak'ta vizyona girecek filmin kamera arkası görüntüleri de yayınlandı:

C7hi3wFXUAE7-jP.jpg


C7hafJRWkAIxWHz.jpg


C7r9NOZXkAAG_J3.jpg


C7cCZXrXgAEvvXD.jpg


C8PbKpQWsAEpI2q.jpg


C8kPgQxWAAA_fmG.jpg


C9yOTNeWsAA17du.jpg


C9yOn7iXUAAhYyr.jpg


C8kUbJGXoAEIWHA.jpg

Orijinal formatta oku
 
Cezmi Baskın da yok muydu? Ceku değişmiş galiba. Özge Özberk yok. Rahmetli Erdal Tosun da olurdu belki aramızdan ayrılmasaydı. Ve Erşan Kuneri olsaydı güzel olurdu. Olmayacağını anladım çünkü Bob yok :D Harika bir karakterdi Erşan çoğu karakterden komikti. :D Güzel bir film olacak hissediyorum.
 
Kadro harika olmuş. Komedi alanında oynayabilecek hemen hemen herkes var gibi. İki eksik var yalnız, keşke olsalardı dediğim; birincisi Rasim Öztekin, Bob Marley Faruk rolüyle, ikincisi ise Erşan Kuneri karakteri, gerçi onu nasılsa Cem Yılmaz oynuyor, belki görebiliriz.

Çok iyi bir film gelecek gibi duruyor, büyük bir merakla bekliyorum. Güzel ve gerçek anlamda kaliteli bir komedi filmine hasret kaldık.
 
Bence bu konunun açılması çok erken oldu.:A Adam ha bire oyuncu duyuruyor. Kadro gittikçe daha çok güzelleşir.
 
Çok iyi olmuş kadro cidden. Yalnız Gora'nın devam filminde hem Ceku hem Bob Marley yok. Umarım anlaşırlar da keyfimiz katlanır iyice. :)
 
Kadro harika. Keşke Bob ve Ceku da olsaydı. Ayrıca Erşan Kuneri karakterine de ayrı bir film çekilmesini isterim. Türk sinema tarihinin aldığı süreye oranla en komik en sıradışı karakteridir.

Bu arada Cem Yılmaz nasıl yaşlanmış yahu. Çökmüş adam resmen.
 
Musti'nin oyunculuk tecrübesi var zaten yakışır :A İzleriz filmi, ben zaten izlemiştim Gora'yı, Arog'u falan :D
cem yılmazın son fimleri ilgimi çekmiyordu acun gibi mustimle beni çekmeye çalısmıs :A

rolum süpriz olsun demiş mustim şöyle fantastik birşeyler düşünüyordur kesin :Z
 
bu filmde bizde varız çocuklar ilk defa bir türk filmini heyecanla bekleyecem
:Z:Z:Z
58f5ca1d61361f1ffc51481b.jpg

@xemrexxx @Bully @mrt-06 @sokak sanati @cookies @destere @Harunnn60 @EFE UYSAL
Musti'nin oyunculuk tecrübesi var zaten yakışır :A İzleriz filmi, ben zaten izlemiştim Gora'yı, Arog'u falan :D
kız donu zilli ben senin neden mutlu olduğunu biliyorum farah filmde oynıcak diye diziden ayrılacak ondan mutlusun musti falan hikaye yeme bizi:A ama boşuna sevinme murad sana kalmicek:A
 
Filmin bana göre en iyi karakteri Garavel(Özkan Uğur) olacağı için şimdilik biraz mutluyum. Bob bu filmin ana damarlarından biri. Güzel esprileri vardı llk filmde. Musti yeni karakter olduğu için pek bir önemi yok. Bob olmalı kesinlikle. Umarım Tihulu ve Erşan Kuneri de olur. :D
 
Ulan vicdansız ortalıkta oyuncu bırakmadın. Birde yavaş yavaş paylaşıyor ya nasıl sinir oluyorum :A Filmde büyük ihtimalle Yılmaz Erdoğan da olacak. Son olarak Bob Marleyi gösterir bize.