Evlense de az gözükür zaten izlemicem artık ciddiyim güven için katlanıyorum diyemiyorum güven yok
Görünür daha dur bakalım evlenecek ya daha sakin ol üzülme sen
Evlense de az gözükür zaten izlemicem artık ciddiyim güven için katlanıyorum diyemiyorum güven yok
Yok katlanamıyorum artık ya üç haftadır haftaya da belli gözükmüyor o*fffff
ne yani tek osman için mi izliyorsun sen bu çok yanlış da?Yok katlanamıyorum artık ya üç haftadır haftaya da belli gözükmüyor o*fffff
ne yani tek osman için mi izliyorsun sen bu çok yanlış da?çünkü dizide herkes çok iyi oynuyor v e dizide çok iyi gidiyor halen Allah var yani..
![]()
hayır o öyle bir diyor ki sadece onun için sanki.nesi yanlış mış@Güvencionurcu Osman karakterini canlandıran Güven Muratı çok seviyor sıkı hayranıdır bende öyle diğer oyuncular elbette çok iyi oynuyor ama o muratı daha çok seviyor ondan
hayır o öyle bir diyor ki sadece onun için sanki.osman karakteri öyle hemen yazılmaz bekleyin.
![]()
aslıdan hiç bahsetmiyor. 😉Dedim ya karakteride canlandıran oyuncuyu seviyo ondan yoksa o Aslıyoda çok sever😉
Güven onur veya onur güven kimÇünkü Aslı fanı aşırı değilim Osman fanıyım aşırı seviyorum şimdi anladınız umarım beni çok iyi anlattın ablam saol
Güven onur veya onur güven kim
internete yazınca @xemrexxx in favori yapımcısı onur güvenatam çıkıyor![]()
aslıdan hiç bahsetmiyor. 😉
E bunu baştan söyleseydiniz ya bende diyorum kim bu Onur GüvenArkadaşım neyin peşindesin ikiside farklı oyuncu biri güldür güldür onur buldu diğeri güven murat Akpınar hem sana ne istediğim üye adını seçerim niye peşine düştün bu kadar başka işiniz mi yok
ne karışması ben sadece görüşümü belirttim.Ne siteymiş arkadaş biri tek kişi için dizi izlememe karışır biri üye adıma takar hayret bir şey ya