Güzel güzel konu açma zorunluluğun olunca açıyorsun güzel konular işlem tamamPana-Fener maçı TRT Spor'dan yayınlanacak. @EFE UYSAL bu konuda ellerinden öper
Şaşırdım ben vermezler diye bekliyordum.Zahmet etmişlerPana-Fener maçı TRT Spor'dan yayınlanacak. @EFE UYSAL bu konuda ellerinden öper
Niye vermesinler?Şaşırdım ben vermezler diye bekliyordum.Zahmet etmişler
Anlatayım toplam 30 maçtan Fenerbahçe nin sadece 7 maçını,Anadolu Efes in ve Galatasaray'ın 8 er maçını,Daçka'nın ise 10 maçını vermişlerdir(Euroleague derbi haftalarında daçka-Efes/ daçka-Gs) maçlarını yayınlamışlardır.İşte bu yüzden"zahmet etmişler" ifadesini kullandım.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.Niye vermesinler?
Bir haksızlık yapıldı diye yorumun var. Anlıyorum seni. Ama bence kasıtlı bir şey değildir bu. Elbet anlaşmalar gereği böyledir. Yoksa TRT'de bilir reytingin Fener maçlarında yüksek olacağını.Anlatayım toplam 30 maçtan Fenerbahçe nin sadece 7 maçını,Anadolu Efes in ve Galatasaray'ın 8 er maçını,Daçka'nın ise 10 maçını vermişlerdir(Euroleague derbi haftalarında daçka-Efes/ daçka-Gs) maçlarını yayınlamışlardır.İşte bu yüzden"zahmet etmişler" ifadesini kullandım.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
Bana biraz kasıtlı gibi geliyor.Anlaşma olduğuna inanmıyorum söz konusu anlaşma olsa bile adil değil neticede yayınlayacağı maçları bildiğim kadarıyla kanalın kendisi seçiyor diye biliyorum.Başka bir sebebi de politik tarafı olabilir.Bir haksızlık yapıldı diye yorumun var. Anlıyorum seni. Ama bence kasıtlı bir şey değildir bu. Elbet anlaşmalar gereği böyledir. Yoksa TRT'de bilir reytingin Fener maçlarında yüksek olacağını.
Kanal her günden 1 maç seçebiliyor. Fikstüre bakmak lazım. Bir de ev sahibi/deplasman gibi bir sürü olay var. Bu yayın hakları işi çok karışık. Ama politik tarafı ile ilgili bir şey diyemem.Bana biraz kasıtlı gibi geliyor.Anlaşma olduğuna inanmıyorum söz konusu anlaşma olsa bile adil değil neticede yayınlayacağı maçları bildiğim kadarıyla kanalın kendisi seçiyor diye biliyorum.Başka bir sebebi de politik tarafı olabilir.
Zaten fb nin de en son emporio milan oynadığı iç saha macını verdi. Mustafa Kemal Atatürk tezahüratın dan sonra bir daha iç saha macını veremedi.Kanal her günden 1 maç seçebiliyor. Fikstüre bakmak lazım. Bir de ev sahibi/deplasman gibi bir sürü olay var. Bu yayın hakları işi çok karışık. Ama politik tarafı ile ilgili bir şey diyemem.
Bak sana diyorum ki bunların sistemi çok farklı. Her hafta bir Türk takımı ile bir yabancı takımın maçını verebiliyor. Bunların da mümkün mertebe içerde olanları tercih ediliyor. Maç seçme işi de TRT'den çok beIN Sports'un elinde. Mesela önemli maçları kendi yayınlıyor önemsiz veya az önemlileri TRT alıyor. Ha belki de bu sefer istisna yapıp FB'nin maçını almıştır.Madem her hafta bir maçı seçiyor. 1.hafta gs,2.hafta daçka,3.hafta Efes,4.hafta Fb,5.hafta Efes,6.hafta daçka,7.hafta gs,8.hafta fb,9.hafta Efes,10.hafta gs,11.hafta daçka,12.hafta fb,13.hafta fb,14.hafta gs,15.hafta daçka,16.hafta Efes,17.hafta daçka,18.hafta Efes,19.hafta gs,20.hafta fb,21.hafta gs,22.hf Efes,23.hf daçka,24.hf fener,25.hf Efes,26.hf daçka,27.hf gs,28.hf fener,29.hf Efes,30.hafta daçka böyle bir sıralama daha adil olacaktır.
Final four a kalırsak vermek zorunda sıkıyorsa onu da vermesinÇarşamba günü oynanacak olan Daçka-Real maçı TRT Spor'da.
Sen bu işe çok kafayı taktın.Final four a kalırsak vermek zorunda sıkıyorsa onu da vermesin
Biraz öyle ama bu kötü birşey mi ?Sen bu işe çok kafayı taktın.
Yok be Digitürk'ün varsa takma kafana bunları Benim gibi olmayanlar düşünsünBiraz öyle ama bu kötü birşey mi ?
Yok işte olsa neden dert edeyimYok be Digitürk'ün varsa takma kafana bunları Benim gibi olmayanlar düşünsün