2016 En Favori Şarkı 2016 | 2.Tur | D Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
z3Gq8j.jpg

En Favori Şarkı 2016, 2. turlarıyla devam ediyor.

2. turlarda her gruptan en fazla 3 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 3 şarkı 3. tura yükselecek.

Afiş için @Harunnn60 a ve yardımları içinde @Bully a teşekkürler

Ayla Celik - Bağdat (Beyazıt Öztürk)

Simge - Kamera

Bilge Nihan feat. Bahadır Tatlıöz - Net (Vay Haline)

Gülden Mutlu - Bye Bye

Mustafa Sandal - Hepsi Aşktan

1 Mustafa Sandal - Dön Dünya
2 Ayla Çelik - Bağdat (Beyazıt Öztürk)
3 Bilge Nihan feat. Bahadır Tatlıöz - Net (Vay Haline)

Bağdat
Net
Hepsi Aşktan

Ayla Çelik - Bağdat (Beyazıt Öztürk)

Şuraya bak arkadaş Bağdat birinci gidiyor. Bu kadar seviliyordu ve ben bu şarkıyla yarışmadan elendim. İnanması güç.

Ayla Çelik - Bağdat (Beyazıt Öztürk)

Şuraya bak arkadaş Bağdat birinci gidiyor. Bu kadar seviliyordu ve ben bu şarkıyla yarışmadan elendim. İnanması güç.
Bu Şarkı Benim'de en güçlü şarkılar yarışıyordu ama, normal bence. Bağdat geçtiğimiz yıla damgasını vuran şarkılardan, bu etkinlikte ön plana çıkması normal, ama Bu Şarkı Benim'de diğer rakipler de dönemlerine damga vurmuştu.

Mesela Bağdat'ın berabere kaldığı Ben Olsaydım da geçen sene 4.turu görmüş etkinlikte :D

Bu Şarkı Benim'de en güçlü şarkılar yarışıyordu ama, normal bence. Bağdat geçtiğimiz yıla damgasını vuran şarkılardan, bu etkinlikte ön plana çıkması normal, ama Bu Şarkı Benim'de diğer rakipler de dönemlerine damga vurmuştu.

Mesela Bağdat'ın berabere kaldığı Ben Olsaydım da geçen sene 4.turu görmüş etkinlikte :D
Yapma Bully yapma :D Benim şarkımdan daha kötü şarkılar vardı. Resmen haksızlık yapıldı kabul et. :)

Yapma Bully yapma :D Benim şarkımdan daha kötü şarkılar vardı. Resmen haksızlık yapıldı kabul et. :)
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum ki diğer şarkılar senin şarkından düşük değillerdi. Kim elense yazık olacaktı.

2 Sıla şarkısı zaten elenmezdi, Gülşen geçen seneki etkinliğin finalisti, Buray yarı finalisti, Simge bu etkinlikte final adayı. İrem Derici ve Mustafa Sandal'ın şarkıları da 2015'in en iyilerindendi ki sen zaten elenmedin aslında, düelloya kaldın :A

Biraz hassas yaklaştığını düşünüyorum bu konu hakkında. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...