geçenki bölümüde unutmusum yaaa 1 saat falan eski bölümü yeni bölüm diye izledim sonra bir sahnede hatırladım bu ne dedim anladım eski bölümmüş @Yakamoz-Asi
Ben erken fark ettim ama baya sinirlendim.
geçenki bölümüde unutmusum yaaa 1 saat falan eski bölümü yeni bölüm diye izledim sonra bir sahnede hatırladım bu ne dedim anladım eski bölümmüş @Yakamoz-Asi
ben eski bölümü yeni bölüm diye izliyorum @EFE UYSAL desen oda ayrı bir pot kırdı ayoll sana diyorki yeni bölümün fragmanı değil bu bölümün 2.fragmanı diyorBen erken fark ettim ama baya sinirlendim.
ben eski bölümü yeni bölüm diye izliyorum @EFE UYSAL desen oda ayrı bir pot kırdı ayoll sana diyorki yeni bölümün fragmanı değil bu bölümün 2.fragmanı diyor
ayy ne izlediğimizin farkında değiliz vlla
oda geçen bölümü unutmuş galiba yeni bölüm fragmanını eski bölüm sandığına görw @EFE UYSALYa zaten bir tuhaflik oldu fragman gösterdiler 21 Nisan diye, bende dedim Allah Allah niye simdi gelecek haftanin fragmanini gösterdiler falan. Dedim, reklama girdi. Arada konumuza yazdim, EFE UYSAL Bey ikinci fragman diyor, dalga geciyor falan saniyorum. Megersem yeni bölüm yokmus.