- Reaksiyon puanı
- 58,384
- Puanı
- 1,061
aaaa doğru bende listede ne eksik diyorum acun yok haftaya zirve vatanım sensin @EFE UYSAL @Bully @xemrexxx
Kaçtı mı napti Acun.
aaaa doğru bende listede ne eksik diyorum acun yok haftaya zirve vatanım sensin @EFE UYSAL @Bully @xemrexxx
Hayallere bak Bugüne oyun kalamdığı için yayınlanmadı Survivor ve birleşme olduğu için haftaya tekrar olacakaaaa doğru bende listede ne eksik diyorum acun yok haftaya zirve vatanım sensin @EFE UYSAL @Bully @xemrexxx
Hayallere bak Bugüne oyun kalamdığı için yayınlanmadı Survivor ve birleşme olduğu için haftaya tekrar olacak
Haftaya olucaksa maçtan korkmuş ayollKaçtı mı napti Acun.
Haftaya olucaksa maçtan korkmuş ayoll
Korksa nolacakki haftaya yine zirve bizim Acun paralarıda basacakHaftaya olucaksa maçtan korkmuş ayoll
Çarşamba günü de yayınlanmadı. 8.5 dediği programı. Programı kötü etkiledi her gün olması sanırım.
AAA dur haftayada beşiktaş var zirve nasıl sizin oluyor beyefendiKorksa nolacakki haftaya yine zirve bizim Acun paralarıda basacak
Maç 8de vercek 10da bitecek izleyici çok kaçırmıcak yani en fazla 1 saat 2.lik koltuğu bizim siz 3 ya da 4 olursunuzAAA dur haftayada beşiktaş var zirve nasıl sizin oluyor beyefendi