Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

:DAyy eniştecğimm ablamm güzeller güzelidirr kara kaş kara gözdür bembeyaz tenli yanıp tutuşacaksın onun için :F @Dosi
hani dizilerde zengin kendini fakir gösterir ya parasina gelmesinker diye :D
bende isterimki beni sevecek kişi kalbimi sevsin, fena değilim zaten de ama olsun. ben zaten dış görünüşe fazla özen gösterenden uzak dururum.
@sürgünüm de başta hep güzel olsun güzel olsun deyip durdu diye uzak durdum :A

:FGördüm tabii insan bacısını görmezmii yaa güzeller güzelidir benim bacım:love1:
Bana atsana gizlice söylemem :A

bende isterimki beni sevecek kişi kalbimi sevsin, fena değilim zaten de ama olsun. ben zaten dış görünüşe fazla özen gösterenden uzak dururum.
Güzellik görecelidir :A

:DBende aynen öyle kalbimi sevsin isterimm fena değilim ne demek kızz güzelsin maşallah sana :kissingheart::kissingheart: dış görünüşe önem verenle hayat geçmez zaten

Bana atsana gizlice söylemem :A

Güzellik görecelidir :A

:Fayy olmaz eniştemm çok kızarr bana ben gösteririm denizime dedi bana :F dimi @Dosi bacımm

:DBende aynen öyle kalbimi sevsin isterimm fena değilim ne demek kızz güzelsin maşallah sana :kissingheart::kissingheart: dış görünüşe önem verenle hayat geçmez zaten

:Fayy olmaz eniştemm çok kızarr bana ben gösteririm denizime dedi bana :F dimi @Dosi bacımm
sus kız. tek kelime et seni mahfederim :A
herşeyin bir zamanı var :D

Sen kaç fırın yedin :A

Ooo sorma bir anlamışım bir anlamışım :A ona gösterdin kendini beni es geçtin hani ben daha değerliydim :A
sen daha değerlisinmi dedim ?😛 :A o bayan :A
Belki seneye canlı görüşürüz dur bi hele :A sen askerliğini yapta :D

Sen Kayseri'de pastırma yerken biz 5 yıldızlı otelde simit yiyeceğiz :A
simitmi ?:A Istanbul'a yolum düşerde buluşursak gezdirme senden para benden 😉 senle ilk muhabettimiz bu konuydu :D ondan sonra basladı arkadaslığımız :) BSAG dizisinden ilham almıştım :)

simitmi ?:A Istanbul'a yolum düşerde buluşursak gezdirme senden para benden 😉 senle ilk muhabettimiz bu konuydu :D ondan sonra basladı arkadaslığımız :) BSAG dizisinden ilham almıştım :)
Simit tabi en has doyurucu yiyecek :A Vayy tamam Akbil'leri de sen basarsın ben senle evleneyim Ya :F

:Fpastırma yemek mi şu yaşıma kadar bir kere bile pastırma yemedim ben bee
Orada yaşayıp pastırma hiç yemedin demek :A hoş bende yemedim :F

@denizz19 @Dosi ben çıkıyorum canlarım babam fena bakıyor bana kapı dışarı edecek adam grüşürüz :kissingheart::kissingheart:

Simit tabi en has doyurucu yiyecek :A Vayy tamam Akbil'leri de sen basarsın ben senle evleneyim Ya :F

Orada yaşayıp pastırma hiç yemedin demek :A hoş bende yemedim :F

evet yemedin valla tadını hiç bilmem :F