MusicSurvivor 6.Sezon 5.Hafta Sonuçları

aa çocuk ilk defa elenme potasında olmadan ahfta geçiriyor bu haftanbın şerefine şıkıştırmayın çocuğu ayoll haftaya tekmeyi atarsınız :A :A :A
İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı :T:

@xemrexxx oyun geldi ayoll :A

murat dalkılıç 13
zeki müren 12
aşık veysel 11
feridun düzağaç 10
ferhat göçer 9
kazım koyuncu 8
mehmet erdem 7
rafet el roman 6
erkin koray 5
mirkelam 4
emre altuğ 3
gökçe 2
gökhan tepe 1

İyi ki şarkısına aldanıp yüksek vermemişim, kendisi 3'ten yukarı rakam yazmayı bilmiyor Gökçe için, keşke @denizz19 için de aynısını yapabilseymişim içimde kaldı :T:
Sen kendine bak be her hafta karşılıklı 2 puan veriyoruz işte birbirimize ne konuşuyon :A

@xemrexxx ilk kez güzel puan Allah bozmasın :D

@ozmoturk Gökçeyi birkaç şarkı dışında çok sevmiyorum normalde düşük oluşu bununla alakalı ama özellikle dinlerken duygu almaya çalışıyorum :)

@Dosi oyları
13 Zeki Müren - Annem (anne hasreti çekmiş ve çeken biri olarak tabiki zirve olur. :( )
12 Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
11 Murat Dalkılıç - Yalan Dünya (çok beğendim, aslında daha iyi puanı hakediyor)
10 Aşık Veysel - Uzun İnce Bir Yoldayım ( bu puan birazda Tolstoyevskinin bir yazısından etkikendim diye:D Herkes puanım için onu suçlasın çünkü sonraki herkes bir basamak geriledi :A )
9 Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin (sevdiğim şarkı ve sana hep bunla gel dedim ama herkes cok iyi gelmiş :( )
8 Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim (müzigi cok hosuma gidiyor :) beni etkilemeseydin 9 puan alacaktin :A )
7 Emre Altuğ - Şaşkın
6 Mehmet Erdem - Hep Sonradan
5 Feridun Düzağaç - Dipteyim Sondayım
4 Kazım Koyuncu - Narino
3 Gökçe - Aradım Seni
2 Mirkelam - Kaprislisin Sevgilim
1 Gökhan Tepe - Günahın Bende