War for the Planet of the Apes Filminin Fragmanı Yayınlandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MEnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MEnes

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
20,101
Puanı
860
MV5BMjM2MTg2OTIwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwODI1Njg4MTI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

70lı yıllarda yayınlanan seriden sonra 2001'de çıkan bir filme sahip olan seri 2011'de herkesin takdirle karşıladığı yeni bir seriyle karşımıza çıktı. Başlangıç hikayesi olan ilk film hem eleştirmenlerce hem de genel seyirci tarafından beğenildi ve 1 Oscar adaylığı kazandı. 2014'te çıkan ikinci film de aynı şekilde yüksek puanlarıyla dikkat çekti ve yine 1 Oscar adaylığı kazandı. Serinin merakla beklenen final filmi ise 14 Temmuz 2017'de hem Abd hem de ülkemizde vizyona girecek.

Başrolde Caesar rolüyle önceki filmlerde mükkemel bir iş çıkartan Andy Serkis yine aynı rolle karşımızda. Önceki filmlerde yer alan maymunların çoğu yine bu filmde de var. Buna ek olarak filmde Colonel yani Albay rolüyle ordunun başında olacak olan Woody Harrelson yer alıyor.

Görkemli bir şekilde final yapması beklenen serinin son filminin konusu ise şöyle;

'Maymunların akıl almaz ve acı dolu kayıplarından sonra Caesar karanlık içgüdüleriyle boğuşur ve türünün intikamını almak için kendi efsanevi görevine başlar.'

1.Fragman;

2.Fragman;

70'lerdeki seriyi komple bir haftada bitirmiştim, tadı damağımda kalmıştı, enfes bir seriydi. 2011'deki film de fena değildi ama eski serisinin yanına yaklaşamaz. 2014'dekini izleme fırsatı bulamadım şimdiye kadar. Eğer uygun bir vakit bulursam yazın seriye baştan başlayıp yeni vizyona girecek filme yetişebilirim belki. :)

70'lerdeki seriyi komple bir haftada bitirmiştim, tadı damağımda kalmıştı, enfes bir seriydi. 2011'deki film de fena değildi ama eski serisinin yanına yaklaşamaz. 2014'dekini izleme fırsatı bulamadım şimdiye kadar. Eğer uygun bir vakit bulursam yazın seriye baştan başlayıp yeni vizyona girecek filme yetişebilirim belki. :)
Eski seriyi izlemedim ben ama bu seriyi beğendim ben. Tabi her şeyin eskisinin tadı başkadır ama gelişen teknoloji burda baya iyi kullanılmış. Özellikle Andy Serkis büyük iş çıkarmış. İzlerken Caesar'ın asilliği karşısında gözlerimi alamıyorum. Adam yüz ifadelerini müthiş veriyor. CGI'da çok başarılı aktarılıyor maymuna. 2. filmi izleyip finale yetiş derim çünkü fragmanlar acayip gaza getirdi beni. Finali çok müthiş olacak gibi, sinemada ilk gün giderim kesin. :)

Eski seriyi izlemedim ben ama bu seriyi beğendim ben. Tabi her şeyin eskisinin tadı başkadır ama gelişen teknoloji burda baya iyi kullanılmış. Özellikle Andy Serkis büyük iş çıkarmış. İzlerken Caesar'ın asilliği karşısında gözlerimi alamıyorum. Adam yüz ifadelerini müthiş veriyor. CGI'da çok başarılı aktarılıyor maymuna. 2. filmi izleyip finale yetiş derim çünkü fragmanlar acayip gaza getirdi beni. Finali çok müthiş olacak gibi, sinemada ilk gün giderim kesin. :)

Eski seri LOTR ise yeni seri Hobbit'tir o derece diyeyim yani. :) Yok yok biraz abarttım o kadar da büyük bir fark yok, ama eski serisinin tadı daha bir başka. Mümkünse eski seriyi izleyip yeni çıkacak filme doğru git, demek istediğim daha iyi anlaşılır o zaman. Üstelik başrolü Charton Heston. :)

Eski seri LOTR ise yeni seri Hobbit'tir o derece diyeyim yani. :) Yok yok biraz abarttım o kadar da büyük bir fark yok, ama eski serisinin tadı daha bir başka. Mümkünse eski seriyi izleyip yeni çıkacak filme doğru git, demek istediğim daha iyi anlaşılır o zaman. Üstelik başrolü Charton Heston. :)
Zaman bulursam bakarım bir ara eski seriye. Hobbit benzetmesini abarttığını fark etmiş olman güzel tabi bu seri o kadar gömülmez yani. :A İzleyebilirsem aradaki farkı da anlamış olurum bakalım dediğin kadar var mı. :)