@denizz19 un profilindede yazdim , daha öncekilerde maç vardi Cumhurbaskani vardi bahaneleri üretilmiştiMaç vardı diyen birinin olmamasına şaşırdım
ve çok güzel bölümdü dediler dün zaten normal bölüm ile geldik bahaneleride kalmadı
@denizz19 un profilindede yazdim , daha öncekilerde maç vardi Cumhurbaskani vardi bahaneleri üretilmiştiMaç vardı diyen birinin olmamasına şaşırdım
@Çiğdem- i örnek al biraz 1 hafta oy verip 1 hafta vermiyorum kız her seferinde hatrlatyor ve ben her seferinde unutuyorum sonuç : 2 -3 sezondur jüriyimSeni jürilikten attım, rahat olabilirisin. jüri olurum diyen sendin ve mesajda yazdım oy kullanmayacaksan bileyim beklemeyim diye ama cevap verme zahmetinde bulunmadin. bundan sonra etiklemem seni ve hesabida kapatiyorum artik 😉
bende birincilik beklemiyordum
Kırgın çiçeklere helal olsun. okadar bölüm yayınlandı hala taze dizilere fırsat vermiyor
bizim mevzu ayrı ama 😉 Eskiye ait hesabımız vardı@Çiğdem- i örnek al biraz 1 hafta oy verip 1 hafta vermiyorum kız her seferinde hatrlatyor ve ben her seferinde unutuyorum sonuç : 2 -3 sezondur jüriyim
Ben hiç kıyarmıyım cnm sana sen yollasanda yollamasanda ben sana videoyu atarım@Çiğdem- i örnek al biraz 1 hafta oy verip 1 hafta vermiyorum kız her seferinde hatrlatyor ve ben her seferinde unutuyorum sonuç : 2 -3 sezondur jüriyim
İşte gerçek bir sunucuBen hiç kıyarmıyım cnm sana sen yollasanda yollamasanda ben sana videoyu atarım
Sen söz dizisine bakıyormusunİşte gerçek bir sunucu
Ee bunu Zaten biliyorum@denizz19 Evet her hafta Kırgınları heyecanla izliyorum sorma. 🙄 Bu konu ile ilgili daha yorum yazmayacaksan bak itiraf ediyorum.
Çok heyecanlı ya bu dizi. Her hafta trajedi ağlama kaos.Ee bunu Zaten biliyorum
Senin geçtiğin dalgayı ben senle geçerim .ssÇok heyecanlı ya bu dizi. Her hafta trajedi ağlama kaos.
Çiçekleri yorumlar mısınİsimsizler düşmüş ama hiç belli olmuyor ufak tefek düşüşler hep. Hala iyi oranları ama haftaya umarım toparlar.
@mrt-06 pembesi gibi hoşt köpek diyorum size bu dedğinizi çılgın bedişte bile yapıyorlardı teeee @vadikızı teyzemin gençlik yıllarında AYRIca o resimdeki içerdedeki gibi karaikatür değilNe yani @xemrexxx'nin timurcuğu, bizim diziyi mi kıskanmiş
Biz aslanlar gibi burdayızAllahım şahaneyiz yeminle bugün herkesi yılan deliğine gömdük @MasacRE- @Bully @batuhankaralar @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz falan filan
Bende benzer diyorum zaten sadece oyuncuyu değiştirmemişler çevresini değiştirmişler bir bakıma benzer bir şey denemeişler
Sizin bir sır açığa çıktı ona rağmen düşmüşsünüz bizim ortalama bir bölümdü ama zirve almışız sabah bayağı şaşırdım Demek ki halk hala bizi izliyorBiz aslanlar gibi burdayız
Söz kötü etkiledi İçerde'yi belli ki, kitleleri benzer sonuçta, siz de bundan faydalanıp zirveye konmuşsunuz Tebrikler
Ama bu durumun da geçici olduğunu düşünüyorum ben haftaya yine ineceksiniz inşallah zirveden
Söz ve İsimsizler'in gelişi size yaradı işte bu hafta, cidden ballı bir dizisinizSizin bir sır açığa çıktı ona rağmen düşmüşsünüz bizim ortalama bir bölümdü ama zirve almışız sabah bayağı şaşırdım Demek ki halk hala bizi izliyor
Sizin her zaman ki reytingleriniz bunlar sadece İçerde 1 reyting kayıp yaşayınca sizi zirveye itmiş.Senin geçtiğin dalgayı ben senle geçerim .ss
Çiçekleri yorumlar mısın
Hayır bu aralar cesur ve güzel,istanbullu gelin,yeni gelin, birazda ohbyle hayat şarkısına bakıyorumSen söz dizisine bakıyormusun