önemli değil ) bir de polat şaşmazın yaptığı gibi videolar koyma onun yerine istatiki tablolar koy yani laf değil delil olsun ))Teşekkür ederim bu inceliğinden dolayı [emoji4]
önemli değil ) bir de polat şaşmazın yaptığı gibi videolar koyma onun yerine istatiki tablolar koy yani laf değil delil olsun ))Teşekkür ederim bu inceliğinden dolayı [emoji4]
Tamam kankam benim sen yeterki iste [emoji4] hatta sana özel yapacağım, bir tek sen oku [emoji4]önemli değil ) bir de polat şaşmazın yaptığı gibi videolar koyma onun yerine istatiki tablolar koy yani laf değil delil olsun ))
Sen dün açmişsin adamın yazısı 8'indehürriyete de haber olmuş durum acaba forumu mu takip ediyor demiyeyim @Forumdash gibi neyse @Polat Şaşmaz çevirip okursun artık
http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?pageID=449&nID=111768&NewsCatID=403
yazının sonuna ka inmedim tepede 10 nisan diyordu bugünün tarihiymiş oSen dün açmişsin adamın yazısı 8'inde
LYS soygun gibi resmen. 40 tl ne demek abi? 10 Tl olsa LYS-1 e de başvuracaktım.Ülkenin nasıl büyüdüğü belli zaten.Vergi ve sınav paralarıyla.Yani bu büyüme kısmen halkın verdiği ralarla oluyor.Üretimse bi tek istanbulda oluyor gibi
Bunu harbi harbi dediyse ülkeden umudumu kesiyorum.Üretebilsek zaten bu kadar vergide alınmaz, halkına gereken hak ettiği ücretleri de ödersin, işsizilk olmaz vs. Geçen gün ticaret odası başkanı "çengelli iğneyi bile dışarıdan getiriyoruz" diye açıklama yaptı başka söze gerek var mı...
Tus 400 tlLYS soygun gibi resmen. 40 tl ne demek abi? 10 Tl olsa LYS-1 e de başvuracaktım.
Bunu harbi harbi dediyse ülkeden umudumu kesiyorum.
Parayı yatırdığım zaman kontrol edeceğim; 'donum hala bende mi?' diye.Tus 400 tl
Öyle işte her yl sınavlardan ve vergilerden kazanıyolar yoksa diğer her şey 0Parayı yatırdığım zaman kontrol edeceğim; 'donum hala bende mi?' diye