Bukadar acimasiz olma kiz, bunlar muzikle ugrasan kisiler degilki2 de 0 şuan bende cnm bakalım![]()
Az daha kandırıyordukama dur dur gerci zaten 12 saat görusmeyizde iptal anlasma yinede. sen gecen hafta isin vardi beni yanliz biraktin konuda birsey demedim, ben ise konudayim deminden beri ve 1 saat daha burdayim. ben ne diye kabul edeyimki anlasmayi. anlasma iptal![]()
şuana kadar en iyi şarkıydı bakalım bu adam napıcakKıskanmadın ilk kez![]()
Güzel değil ya ondan beğenmişsindirbu pınar denilen kız iyi gibi bunu beğendim kız olmasına rağmen@Bully
Serhat batırdışuana kadar en iyi şarkıydı bakalım bu adam napıcak![]()
acaba iyi birseymi dedin burda ?Az daha kandırıyorduk![]()
sesi güzelya yeter işte ayoll tipi kötü sesi iyi olan kızlara onay veririmGüzel değil ya ondan beğenmişsindir![]()
Abi formundasın bu akşam, Beşiktaş'ın galibiyeti sana yaramışBöyle şansa tüküreyim. Kızların mini giydiği gece gözleri bozduk ve gözlükle zor görüyorum.![]()
Ben de anlamadım açıkçası neyse biz yarışmaya dönelimacaba iyi birseymi dedin burda ?![]()
niye yarismayi izliyoz zaten. sanki yarisma varken kimseyle sohbet etmiyonmu.Ben de anlamadım açıkçası neyse biz yarışmaya dönelim![]()
Felaketti ciddenfatih bey bernanın sesini duyunca gözlerini kapatıp ölmek istiyorum diye düşündü ayoll
![]()
![]()
@Bully @EFE UYSAL
Anıl değişiği sahnedefatih bey bernanın sesini duyunca gözlerini kapatıp ölmek istiyorum diye düşündü ayoll
![]()
![]()
@Bully @EFE UYSAL
Aynen kesinlikle sen konuda kal diye yaptımniye yarismayi izliyoz zaten. sanki yarisma varken kimseyle sohbet etmiyonmu.
dur iyiye bagliyalim, ben konuda kalayim diye kandirmaya calistinkendimi teselli edeyim haha