Zey TV En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri

İlk hafta herkese hayırlı olsun. Kafamda 3 sahne belirledim şu an, akşama kadar düşünürüm biraz daha. :)

Milyon tane efsane sahne var hangisini seçelim la? (b)
:D iste gece yarisina kadar vaktin var ama 8 de hazir olursan iyi olur :D uyarimi yapayim konuyu tam okumayanlar oluyor. Hababam sinifini kabul etmiyorum :)
İlk hafta herkese hayırlı olsun. Kafamda 3 sahne belirledim şu an, akşama kadar düşünürüm biraz daha. :)
benim aklima ilk olarak 1 tane efsane sahne geliyor. Bakalim onunla kac kisi gelecek yada gelen olacakmi :)

:D iste gece yarisina kadar vaktin var ama 8 de hazir olursan iyi olur :D uyarimi yapayim konuyu tam okumayanlar oluyor. Hababam sinifini kabul etmiyorum :)

benim aklima ilk olarak 1 tane efsane sahne geliyor. Bakalim onunla kac kisi gelecek yada gelen olacakmi :)
Hababam Sınıfı Kemal sunal filmi değil mi? Kemal Sunal filmleri diyorsak ayrım olmamalı veya sınırlama.

Hababam Sınıfı Kemal sunal filmi değil mi? Kemal Sunal filmleri diyorsak ayrım olmamalı veya sınırlama.
Herkes ilk olarak o sahnelere kosar ve problem olur arti farkli sinemalardan gelinsin istiyorum. O filmden secmek yok :)

hayırlı olsun @Dosi Kemal Sunal a düşük vermek cehenneme gitmemize sebep olmaz inş en kötü çarpılırız :A 20-10 arası oylayalımda bari 10 puan ike çarpılmaktan kurtururuzx :A

hayırlı olsun @Dosi Kemal Sunal a düşük vermek cehenneme gitmemize sebep olmaz inş en kötü çarpılırız :A 20-10 arası oylayalımda bari 10 puan ike çarpılmaktan kurtururuzx :A
tesekkurler canim yalniz bu hafta elenme yokki :D rahat ol :A ben her Ince detayi düsündüm :A Kemal Sunal sahnesi ile elenmeye izin verirmiyim hic :A

Sahneyi buraya atalım mı yoksa direk sana mı yollayalım. :A
Aksam 8de ben etiket yapinca burda paylasacaksinki baskasida aynisini secmisse ilk paylasanin olacak :)

Küçükken Kemal Sunal filmlerinin bir sahnesini anlatırdık karşı taraf bulmaya çalışırdı [emoji4] @Dosi sende böyle bir şey yapabilirsin [emoji4]

Ben oy bile kullanmam. :A El atman lazım olaya. :A 10-20 arası iyi olur. :A
Oy kullanmayacaksan ozaman katılmana gerek yok. Ben yeterli yarismaciya sahibim. Formatimda yarişmaci kaybi yaşanmasi süreci etkilemeyecek. Ama elenmem diyorsan güveniyorsan sen bilirisin. Herkes gönül rahatligiyla sana düşuk puan verir sende sonra elendim diyorsun. Kendin yapiyorsun

Oy kullanmayacaksan ozaman katılmana gerek yok. Ben yeterli yarismaciya sahibim. Formatimda yarişmaci kaybi yaşanmasi süreci etkilemeyecek. Ama elenmem diyorsan güveniyorsan sen bilirisin. Herkes gönül rahatligiyla sana düşuk puan verir sende sonra elendim diyorsun. Kendin yapiyorsun
Kusura bakma da Kemal Sunal'ın herhangi bir sahnesine 1 veremem.

Kusura bakma da Kemal Sunal'ın herhangi bir sahnesine 1 veremem.
Kimse elenmeyecek bu hafta. Sen bilirsin. Diger haftalarda iddiali gel elenme riskinden kurtul. 3 haftanin toplam puani elenenleri belirleyecek.

@Çiğdem- @DarkLeqenD bu hafta ya özel en düşük puan 11 olacak :D
Bak Çiğdem yarısmacı değilsin ama benim için fikriniz önemli :D sen benimkini önemsemesende :A