DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
iste gece yarisina kadar vaktin var ama 8 de hazir olursan iyi olur uyarimi yapayim konuyu tam okumayanlar oluyor. Hababam sinifini kabul etmiyorumMilyon tane efsane sahne var hangisini seçelim la?
benim aklima ilk olarak 1 tane efsane sahne geliyor. Bakalim onunla kac kisi gelecek yada gelen olacakmiİlk hafta herkese hayırlı olsun. Kafamda 3 sahne belirledim şu an, akşama kadar düşünürüm biraz daha.
Hababam Sınıfı Kemal sunal filmi değil mi? Kemal Sunal filmleri diyorsak ayrım olmamalı veya sınırlama.iste gece yarisina kadar vaktin var ama 8 de hazir olursan iyi olur uyarimi yapayim konuyu tam okumayanlar oluyor. Hababam sinifini kabul etmiyorum
benim aklima ilk olarak 1 tane efsane sahne geliyor. Bakalim onunla kac kisi gelecek yada gelen olacakmi
Herkes ilk olarak o sahnelere kosar ve problem olur arti farkli sinemalardan gelinsin istiyorum. O filmden secmek yokHababam Sınıfı Kemal sunal filmi değil mi? Kemal Sunal filmleri diyorsak ayrım olmamalı veya sınırlama.
Sahneyi buraya atalım mı yoksa direk sana mı yollayalım.Herkes ilk olarak o sahnelere kosar ve problem olur arti farkli sinemalardan gelinsin istiyorum. O filmden secmek yok
tesekkurler canim yalniz bu hafta elenme yokki rahat ol ben her Ince detayi düsündüm Kemal Sunal sahnesi ile elenmeye izin verirmiyim hichayırlı olsun @Dosi Kemal Sunal a düşük vermek cehenneme gitmemize sebep olmaz inş en kötü çarpılırız 20-10 arası oylayalımda bari 10 puan ike çarpılmaktan kurtururuzx
Aksam 8de ben etiket yapinca burda paylasacaksinki baskasida aynisini secmisse ilk paylasanin olacakSahneyi buraya atalım mı yoksa direk sana mı yollayalım.
Forum da gördüğüm en haklı mesaj bu olabilir.hayırlı olsun @Dosi Kemal Sunal a düşük vermek cehenneme gitmemize sebep olmaz inş en kötü çarpılırız 20-10 arası oylayalımda bari 10 puan ike çarpılmaktan kurtururuzx
Forum da gördüğüm en haklı mesaj bu olabilir.
1 veremem en düşük 2 veririmtesekkurler canim yalniz bu hafta elenme yokki rahat ol ben her Ince detayi düsündüm Kemal Sunal sahnesi ile elenmeye izin verirmiyim hic
Aksam 8de ben etiket yapinca burda paylasacaksinki baskasida aynisini secmisse ilk paylasanin olacak
Tarifle cevap bulma yani? güzel fikirKüçükken Kemal Sunal filmlerinin bir sahnesini anlatırdık karşı taraf bulmaya çalışırdı [emoji4] @Dosi sende böyle bir şey yapabilirsin [emoji4]
Bütün oyların geçersiz sayilir yada en altta siraladigini 1 sayarim1 veremem en düşük 2 veririm
Ben oy bile kullanmam. El atman lazım olaya. 10-20 arası iyi olur.Tarifle cevap bulma yani? güzel fikir
Bütün oyların geçersiz sayilir yada en altta siraladigini 1 sayarim
Oy kullanmayacaksan ozaman katılmana gerek yok. Ben yeterli yarismaciya sahibim. Formatimda yarişmaci kaybi yaşanmasi süreci etkilemeyecek. Ama elenmem diyorsan güveniyorsan sen bilirisin. Herkes gönül rahatligiyla sana düşuk puan verir sende sonra elendim diyorsun. Kendin yapiyorsunBen oy bile kullanmam. El atman lazım olaya. 10-20 arası iyi olur.
Kusura bakma da Kemal Sunal'ın herhangi bir sahnesine 1 veremem.Oy kullanmayacaksan ozaman katılmana gerek yok. Ben yeterli yarismaciya sahibim. Formatimda yarişmaci kaybi yaşanmasi süreci etkilemeyecek. Ama elenmem diyorsan güveniyorsan sen bilirisin. Herkes gönül rahatligiyla sana düşuk puan verir sende sonra elendim diyorsun. Kendin yapiyorsun
Kimse elenmeyecek bu hafta. Sen bilirsin. Diger haftalarda iddiali gel elenme riskinden kurtul. 3 haftanin toplam puani elenenleri belirleyecek.Kusura bakma da Kemal Sunal'ın herhangi bir sahnesine 1 veremem.
Gece başlattığımda 2 gün süreniz var ama yarın oy ver sen hazır hafta sonu oylar tamamlaninca ikinci hafta başlayacakBiz anında mı oy veriyoruz? @Dosi
Geceyse iyi o zaman Anında olsaydı maçta olacağımdan hemen oylayamazdım.Gece başlattığımda 2 gün süreniz var ama yarın oy ver sen hazır hafta sonu oylar tamamlaninca ikinci hafta başlayacak
@DarkLeqenD 2 puan ve üstü olsa oylayacanmı?