Zey TV En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri

Sonuçları falan MS ile aynı güne denk getirme onu ayarlamayı iyi becer yeter.:D
Yok yok ayarlamam merak etme :A hem ben @Çiğdem- gibi geç açıklamam ve uzatmam sonuçları :D

@Dosi sen çok hızlı gideceksin gibi hissettim. Benim bu aralar bu hıza yetişecek durumum olmayacak gibi duruyor. Dün haber vereceğim dedim akşam foruma bile giremedim mesela. :A Bu yüzden juri olmak daha mantıklı gibi duruyor sence de öyle değil mi? :)
Sıkıntı değil 😉 bazı kişileri tehdit ile bağladım yarışmaya ama sayımız az olsada önemli değil. Konudada belirttim ben hazırlıklıyım :A
@mrt-06 teşekkürler. Ben stres yapmiyorum. Çok heyecanlıyım. Güzel olacak biliyorum :Z

Başarılar canım benim birazdan dışarı çıkmam lazım gelince sahne ayarlarım ben 😉
Rahat ol canim. 3 hafta bizimlesin :A

@Dosi canım sahne toplam kaç dakika olacak 😉

Yok yok ayarlamam merak etme :A hem ben @Çiğdem- gibi geç açıklamam ve uzatmam sonuçları :D

Sıkıntı değil 😉 bazı kişileri tehdit ile bağladım yarışmaya ama sayımız az olsada önemli değil. Konudada belirttim ben hazırlıklıyım :A
@mrt-06 teşekkürler. Ben stres yapmiyorum. Çok heyecanlıyım. Güzel olacak biliyorum :Z

:Fevet rahatım valla rahat rahat yarışabilcem :F

:Daa neden kabul etmiyoısun
Konuyu okusana be ordada belirttim :A çünkü o basitlige kaçmış olunur. Yine bu hafta kolay konsept seçtim. Illerde zorlayacam sizi :A

okudum,teşekkürler bu arada puanlama hakkında oylama başlayınca sana danışırım:)
İlk iki hafta normal jüri gibi oylayacaksın. 3. oylamada bir durum değerlendirmesi yaparız ve ozaman özel yetkin devreye girecek ve oylamalarda adil olunmayan kişiler tespit edersem senle bir değerlendirme yapacağım :D

Konuyu okusana be ordada belirttim :A çünkü o basitlige kaçmış olunur. Yine bu hafta kolay konsept seçtim. Illerde zorlayacam sizi :A

İlk iki hafta normal jüri gibi oylayacaksın. 3. oylamada bir durum değerlendirmesi yaparız ve ozaman özel yetkin devreye girecek ve oylamalarda adil olunmayan kişiler tespit edersem senle bir değerlendirme yapacağım :D
tamam olur,ilk defa özel juri olmuş olacağım teşekkürler:D

önceki yarışmalarda çok söylüyordum haklısın,dikkatinden kaçmamış buda:)
Önemsediğim kişilerin yazılarina dikkat ediyorum :A
Bu arada ben geçen baya eski konulardan birine girdim. Orda yaşının 28 olduğunu belirtmişsin? Ben senin 20 yaslarında olduğunu düşünmüştüm :A

Sıkıntı olmayacaksa iyi bari. Çünkü zaten tahmin etmişsindir benim yoğunluktan dolayı yarışmacı olarak gelemeyeceğimi, yani o öngörünün sende olduğunu biliyorum. :A Bu yüzden juri kısmından devam edeyim en temizinden. :)

Daha 2 gün olmasına rağmen bu kadar kişi başvurduysa 12. sezona kadar gider. :A
24 saate topladim bu yarismacilari :A biraz baskı kullandim :A

Sıkıntı olmayacaksa iyi bari. Çünkü zaten tahmin etmişsindir benim yoğunluktan dolayı yarışmacı olarak gelemeyeceğimi, yani o öngörünün sende olduğunu biliyorum. :A Bu yüzden juri kısmından devam edeyim en temizinden. :)
Herzaman B ve C planlarım var benim :D öyle bir format ayarladimki arada kaybolan yarişmacılar olsada etkilenmeyeceğiz :A

24 saate topladim bu yarismacilari :A biraz baskı kullandim :A

Herzaman B ve C planlarım var benim :D öyle bir format ayarladimki arada kaybolan yarişmacılar olsada etkilenmeyeceğiz :A
Tam düşündüğüm gibi sen bir yarışma ayarlıyorsan o işin boşlukları olmayacağını ve özenli olacağını düşünmüştüm zaten konuyu ilk görünce. Öyle de yapmışsın her şeyi düşünmüşsün. :A

Tam düşündüğüm gibi sen bir yarışma ayarlıyorsan o işin boşlukları olmayacağını ve özenli olacağını düşünmüştüm zaten konuyu ilk görünce. Öyle de yapmışsın her şeyi düşünmüşsün. :A
İlk hafta oylamada olacakmısın? Gece başlar oylama :D