MusicSurvivor da ilk başladığı zaman kimse anlamamıştı sıkıntı yapma.Beni idare edin yaşayarak öğrenin
MusicSurvivor da ilk başladığı zaman kimse anlamamıştı sıkıntı yapma.Beni idare edin yaşayarak öğrenin
Yok yok ayarlamam merak etme hem ben @Çiğdem- gibi geç açıklamam ve uzatmam sonuçlarıSonuçları falan MS ile aynı güne denk getirme onu ayarlamayı iyi becer yeter.
Sıkıntı değil 😉 bazı kişileri tehdit ile bağladım yarışmaya ama sayımız az olsada önemli değil. Konudada belirttim ben hazırlıklıyım@Dosi sen çok hızlı gideceksin gibi hissettim. Benim bu aralar bu hıza yetişecek durumum olmayacak gibi duruyor. Dün haber vereceğim dedim akşam foruma bile giremedim mesela. Bu yüzden juri olmak daha mantıklı gibi duruyor sence de öyle değil mi?
Rahat ol canim. 3 hafta bizimlesinBaşarılar canım benim birazdan dışarı çıkmam lazım gelince sahne ayarlarım ben 😉
Yok yok ayarlamam merak etme hem ben @Çiğdem- gibi geç açıklamam ve uzatmam sonuçları
Sıkıntı değil 😉 bazı kişileri tehdit ile bağladım yarışmaya ama sayımız az olsada önemli değil. Konudada belirttim ben hazırlıklıyım
@mrt-06 teşekkürler. Ben stres yapmiyorum. Çok heyecanlıyım. Güzel olacak biliyorum
Rahat ol canim. 3 hafta bizimlesin
Sahneye bağlı ama en fazla 4 buçuk dakika olsun
Sahneye bağlı ama en fazla 4 buçuk dakika olsun
Iyi gezmeler. Vakit çok zaten ve unutma Hababam sınıfından sahneleri kabul etmiyoruzTamam canım annemle çıkıcaz şimdi gelince bakacam sahnelere
Özel jürisin okudun demi o detayı?yeni hafta hayırlı olsun @Dosi ilk hafta konsepti iyi olmuş,bencede dram yada komedi kısıtlaması olmasın
Iyi gezmeler. Vakit çok zaten ve unutma Hababam sınıfından sahneleri kabul etmiyoruz
okudum,teşekkürler bu arada puanlama hakkında oylama başlayınca sana danışırımÖzel jürisin okudun demi o detayı?
Konuyu okusana be ordada belirttim çünkü o basitlige kaçmış olunur. Yine bu hafta kolay konsept seçtim. Illerde zorlayacam siziaa neden kabul etmiyoısun
İlk iki hafta normal jüri gibi oylayacaksın. 3. oylamada bir durum değerlendirmesi yaparız ve ozaman özel yetkin devreye girecek ve oylamalarda adil olunmayan kişiler tespit edersem senle bir değerlendirme yapacağımokudum,teşekkürler bu arada puanlama hakkında oylama başlayınca sana danışırım
tamam olur,ilk defa özel juri olmuş olacağım teşekkürlerKonuyu okusana be ordada belirttim çünkü o basitlige kaçmış olunur. Yine bu hafta kolay konsept seçtim. Illerde zorlayacam sizi
İlk iki hafta normal jüri gibi oylayacaksın. 3. oylamada bir durum değerlendirmesi yaparız ve ozaman özel yetkin devreye girecek ve oylamalarda adil olunmayan kişiler tespit edersem senle bir değerlendirme yapacağım
Daha önceki yarışmalarda belirtmiştin özel yetki olsa şu şekil yapardim diye ve bende oyüzden böyle karar verdimtamam olur,ilk defa özel juri olmuş olacağım teşekkürler
önceki yarışmalarda çok söylüyordum haklısın,dikkatinden kaçmamış budaDaha önceki yarışmalarda belirtmiştin özel yetki olsa şu şekil yapardim diye ve bende oyüzden böyle karar verdim
Önemsediğim kişilerin yazılarina dikkat ediyorumönceki yarışmalarda çok söylüyordum haklısın,dikkatinden kaçmamış buda
Sıkıntı olmayacaksa iyi bari. Çünkü zaten tahmin etmişsindir benim yoğunluktan dolayı yarışmacı olarak gelemeyeceğimi, yani o öngörünün sende olduğunu biliyorum. Bu yüzden juri kısmından devam edeyim en temizinden.Yok yok ayarlamam merak etme hem ben @Çiğdem- gibi geç açıklamam ve uzatmam sonuçları
Sıkıntı değil 😉 bazı kişileri tehdit ile bağladım yarışmaya ama sayımız az olsada önemli değil. Konudada belirttim ben hazırlıklıyım
@mrt-06 teşekkürler. Ben stres yapmiyorum. Çok heyecanlıyım. Güzel olacak biliyorum
Rahat ol canim. 3 hafta bizimlesin
24 saate topladim bu yarismacilari biraz baskı kullandimDaha 2 gün olmasına rağmen bu kadar kişi başvurduysa 12. sezona kadar gider.
Herzaman B ve C planlarım var benim öyle bir format ayarladimki arada kaybolan yarişmacılar olsada etkilenmeyeceğizSıkıntı olmayacaksa iyi bari. Çünkü zaten tahmin etmişsindir benim yoğunluktan dolayı yarışmacı olarak gelemeyeceğimi, yani o öngörünün sende olduğunu biliyorum. Bu yüzden juri kısmından devam edeyim en temizinden.
Tam düşündüğüm gibi sen bir yarışma ayarlıyorsan o işin boşlukları olmayacağını ve özenli olacağını düşünmüştüm zaten konuyu ilk görünce. Öyle de yapmışsın her şeyi düşünmüşsün.24 saate topladim bu yarismacilari biraz baskı kullandim
Herzaman B ve C planlarım var benim öyle bir format ayarladimki arada kaybolan yarişmacılar olsada etkilenmeyeceğiz
İlk hafta oylamada olacakmısın? Gece başlar oylamaTam düşündüğüm gibi sen bir yarışma ayarlıyorsan o işin boşlukları olmayacağını ve özenli olacağını düşünmüştüm zaten konuyu ilk görünce. Öyle de yapmışsın her şeyi düşünmüşsün.
Haftasonu olduğu için boş bir zamanda hallederim bir ara elbet. Olurum yani.İlk hafta oylamada olacakmısın? Gece başlar oylama