Akşam 8 de uygunmu?Yani 8'den sonra seçimler başlayacak? Yarın yolculuk yapacağım. Gündüz olmasında 🙂
Akşam 8 de uygunmu?Yani 8'den sonra seçimler başlayacak? Yarın yolculuk yapacağım. Gündüz olmasında 🙂
Dur sana Özelden bir şey diyeyim bariUygun. Unutmazsam gelirim
İnşallah ben yarışmıyorumdur?Yarın 1. haftamızı başlatıyorum. Bazı detaylar değişti gelen isteklere göre. Yarın öğleden önce birinci hafta konumuzu açıyorum ve konseptinide bildireceğim. Akşama kadar sahne seçme vaktiniz olacak ve akşam 8 de etiketkediğimde sahnelerinizi geceye kadar paylaşma vaktiniz olacak. Aynı sahneyi paylaşan olursa öncelik hakkı ilk paylasana ait olacak
Gece oylama başlatılacak.
Herkese gereken kolaylığı sağlamaya çalışacağim. Ayrıntılar yarın
@destere @Bully @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @ozmoturk @Billy Kane @FaJi @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz @MEnes @MasacRE- @EFE UYSAL @DarkLeqenD @MayısKralı @Çiğdem- @turkuazz @OzaN @Aserat @mesmeso61 @batuhankaralar @berkann @tolgab @dreamy
İsteklisin galiba dur ekliyeyim listeyeİnşallah ben yarışmıyorumdur?
Merak etme sen Böyle film/dizi sahnelerinin yarıştığı bir program yapılır ve biri Kemal Sunal ile katılırsa, elenir. Bu forumun kafası açıldığından beri güzel.Benim mesajla ne ilgisi var anlamadım? Herhalde benim jüri olmayacağımı biliyorsun yani benden fayda gelmez Kemal ağabeye. Ama adamın adı yeter, şanı yeter. Böyle bir adamın elenmesi skandal olur.