Zey TV Yeni yarışma "En İyi Ben Seçerim"

Artık kinci biri olacağim. Hesaplaşacağımız zamanlar yakın.
@Bully konuma çok yabanci kaldin teşekkurler ve artık bende bildirimlerine fransız kalacam senin yaptiğin gibi

@EFE UYSAL seni özeldendemi rahatsiz edeyim?
Bundan sonra görecek herkes gününü :)
Ben ne yaptım be ne kini? 😱

Artık kinci biri olacağim. Hesaplaşacağımız zamanlar yakın.
@Bully konuma çok yabanci kaldin teşekkurler ve artık bende bildirimlerine fransız kalacam senin yaptiğin gibi

@EFE UYSAL seni özeldendemi rahatsiz edeyim?
Bundan sonra görecek herkes gününü :)
Yabancı kalmadım, mesaj yazacak bir ortam oluşmamıştır sadece, bile isteye bir şey yapmadım yani. Sonra triplisin diyince kızıyorsun :A

Merakla bekliyoruz yani ne diyeyim, yarışmacılar bir belli olsun hele coştururuz :D

Yabancı kalmadım, mesaj yazacak bir ortam oluşmamıştır sadece, bile isteye bir şey yapmadım yani. Sonra triplisin diyince kızıyorsun :A

Merakla bekliyoruz yani ne diyeyim, yarışmacılar bir belli olsun hele coştururuz :D
Burdaki trip ama baska şeyler değil :D Birşey olunca trip bahanesine sarılıyorsun. Eskiden olduğu gibi es geçiyorsun bildirimlerimi. Bu yarisma nedeniyle malasefki bol bol etiketlenirsin ama baska konularda dikkat ederim.
Neyse muhabbetlerinden etmeyelim :)

Ben ne yaptım be ne kini? 😱
Yarismaci olmazsan sana kin besleyecem :A

Burdaki trip ama baska şeyler değil :D Birşey olunca trip bahanesine sarılıyorsun. Eskiden olduğu gibi es geçiyorsun bildirimlerimi. Bu yarisma nedeniyle malasefki bol bol etiketlenirsin ama baska konularda dikkat ederim.
Neyse muhabbetlerinden etmeyelim :)

Yarismaci olmazsan sana kin besleyecem :A
Tamam o zaman besleyebilirsin. :A

Ben sana yardimci olurum :) kafani vermezsen 3. Hafta sutlariz sorun değil :D belki seversin ve ilerlersin. Ben @denizz19 un yarismasina öylesine katildim amaç ilk hafta elenmemekti sampiyon oldum :A

Ben sana yardimci olurum :) kafani vermezsen 3. Hafta sutlariz sorun değil :D belki seversin ve ilerlersin. Ben @denizz19 un yarismasina öylesine katildim amaç ilk hafta elenmemekti sampiyon oldum :A

Ha bide @vadikızı ni örnek al. Kiz hep ilk haftalar elenirdi ama yilmadi hiç :A

Yaa @DarkLeqenD erosum benim canım yokmuydu cnm kaç kere ilk haftadan gittim be :F