bir puan vermemişim ama birde ordan bak olaya2 puan vermişsin neyine teşekkür edecem be aa
bir puan vermemişim ama birde ordan bak olaya2 puan vermişsin neyine teşekkür edecem be aa
Bu dönemin @destere si benim neyse diğer mesajlara yaptiğin gibi onada tepkisiz kalsaydinİsabet olmuş @destere zaten Emre Altuğ'dan elektrik alıyor
Bu mesajından bahsediyorum destere bana laf atmazken sen durup dururken bana 4 verdiğini söylemişsin
Çiğdem gayet memnun halinden merak etme senartık çok az bile diyemem cücük kadar bişey kaldı kadın sanatçı yarışmada o da gökçe işte? dünyanın en pis yarışmasına şu an @Çiğdem- sunuculuk yapıyor intihar etse daha iyi
4 puan çok istikrarlı puan sen böyle kaldığın için şükretmen lazım bir gün gelecek 4 yarışmacı kalacak ve en üsttte senin göçük yer alacak sevinmen lazımken dertlenmişsin birde safoz )@destere bir kere de 4 üstü puan ver
Hatırlatacağım bu sözünü4 puan çok istikrarlı puan sen böyle kaldığın için şükretmen lazım bir gün gelecek 4 yarışmacı kalacak ve en üsttte senin göçük yer alacak sevinmen lazımken dertlenmişsin birde safoz )
bencede halinden memnun hogatha nede olsa parlaklar kımıl kımıl mübarekler bitecek gibide değillerÇiğdem gayet memnun halinden merak etme sen
o güne kadar şutlanmazsan hatırlatırsın da bence senin göçüğün sonu pek parlak değilHatırlatacağım bu sözünü
Final puanı aldım bu hafta senin düşük puanına inat Haftaya da sağlam bir kız koyarım klibebencede halinden memnun hogatha nede olsa parlaklar kımıl kımıl mübarekler bitecek gibide değiller
o güne kadar şutlanmazsan hatırlatırsın da bence senin göçüğün sonu pek parlak değil
Size iyi muhabetler dilerim.
Teşekkürler @destere
Görüşmek üzere, iyi geceler.Size iyi muhabetler dilerim.
Ben kendi konuma gidiyorum
dur daha ben sana geçmiş olsun dileklerimi iletecektim kamyon çarpmış isveçe diye haberler dolaşıyor umarım senden uzaktır orasıSize iyi muhabetler dilerim.
Ben kendi konuma gidiyorum
Parlak sayısının fazla oluşu benim işime geliyor deseneturp kötüydü aslındada ondan daha kötüleri olduğu için ortalarda kendine yer edinebildi umarım haftaya yüksek puan vermek zorunda kalmam
artık çok az bile diyemem cücük kadar bişey kaldı kadın sanatçı yarışmada o da gökçe işte? dünyanın en pis yarışmasına şu an @Çiğdem- sunuculuk yapıyor intihar etse daha iyi
hhhahaha aa evet erkekelr sezonu ayoll zaten geçen sezon gökhanı buyüzden şampiyon yapmıştık herşey planlı cengo survivoru yaparken kadınları şampiyon ederken birgün bu yarışmayı ele geçirip kadınların kökünü kurutucam diye and içmiştim 2 yıllık bir çalışmadan sonra başardımİsabet olmuş @destere zaten Emre Altuğ'dan elektrik alıyor
Bu mesajından bahsediyorum destere bana laf atmazken sen durup dururken bana 4 verdiğini söylemişsin
kız kurtarmıyor kurtarsa gökçenin kendisi safi kız ama 3 puan verebildim malesef şarkı güzel olmalıFinal puanı aldım bu hafta senin düşük puanına inat Haftaya da sağlam bir kız koyarım klibe
kız kurtarmıyor kurtarsa gökçenin kendisi safi kız ama 3 puan verebildim malesef şarkı güzel olmalı
ne yazıkki kurtaramamışız betülü senin yüzünden oldu böcük betül normalde elenmezdi ama millet sana kıl kapmış o yüzden betüle kıymışlarOha @destere kalmamı sağlayabilir şuan 😱
Şarkıyı da seversin inşallahkız kurtarmıyor kurtarsa gökçenin kendisi safi kız ama 3 puan verebildim malesef şarkı güzel olmalı
Bugün her yerde bunu paylaştım bir de burada dursun, güzel müzik.
Eskiden beddua okurdun şimdi uzaktir diye umit etmişsin teşekkürlerdur daha ben sana geçmiş olsun dileklerimi iletecektim kamyon çarpmış isveçe diye haberler dolaşıyor umarım senden uzaktır orası