MusicSurvivor 6.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Bende kötü recapta yolladım ama şarkının güzelliğini bildiğimden düşürmem öyle saçmalık mı olur. Şimdi Sıla'nın sadece Müziği çalsa ben yine tam verirdim :A
Burası Survivor, herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışacak, açık arayacak haliyle, recap süs diye seçilmiyor yani kötü seçildiyse tabii ki bu sebepten düşük alabilir :A

@mesmeso61 çok teşekkürler, benden de güzel bir karşılık alacaksın :A

@mesmeso61 oyları
13 - Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
12 - Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor
11 - Murat Dalkılıç - Külah
10 - Ferhat Göçer - Gidemem
9 - Mirkelam - Ah Bir Joker
8 - Feridun Düzağaç - Çok Aşık
7 - Betül Demir - Herkes Haklı
6 - Gökçe - Seviyorum Özlüyorum
5 - Gökhan Tepe - Vur
4 - Rafet El Roman - Ayrılık
3 - Erkin Koray - Aşkımız Bitecek
2 - Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
1 - Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi

Son üçe üç üstat üçlenmiş. Kazım Koyuncu gibi bir üstada rağmen bu olmamış, tersten mi oyladın yoksa? :A @mesmeso61

Burası Survivor, herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışacak, açık arayacak haliyle, recap süs diye seçilmiyor yani kötü seçildiyse tabii ki bu sebepten düşük alabilir :A

@mesmeso61 çok teşekkürler, benden de güzel bir karşılık alacaksın :A
O tarz eylemleri @OzaN gibi her an elenme korkusu yaşayanlar yapar :A ama neyse bana güzel vermiş :F

@berkann oyları
KKnın bu şarkısı bana hep hüzün verirdi. Ama trsini dinlemişim galiba. O yüzden farklı geldi biraz.
FD bana öyle aşığım deme inanırım...........
ZM'ciğim ceğim cağım.
Mehmet Erdem haftaya coverlar bunu. :A
1 Kazım Koyuncu - Dido - 11p
2 Mehmet Erdem - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - 9p
3 Feridun Düzağaç - Çok Aşık - 12p
4 Emre Altuğ - Sensiz Olmuyor - 1p
5 Zeki Müren - Tövbeler Tövbesi - 5p
6 Ferhat Göçer - Gidemem - 14p
7 Betül Demir - Herkes Haklı - 2p
8 Mirkelam - Ah Bir Joker - 6p
9 Murat Dalkılıç - Külah -13p
10 Gökçe - Seviyorum Özlüyorum - 4p
11 Gökhan Tepe - Vur - 8p
12 Rafet El Roman - Ayrılık - 3p
13 Aşık Veysel - Benim Sadık Yarim Kara Topraktır - 7p
14 Erkin Koray - Aşkımız Bitecek - 10p

Son üçe üç üstat üçlenmiş. Kazım Koyuncu gibi bir üstada rağmen bu olmamış, tersten mi oyladın yoksa? :A @mesmeso61
sizde iyi alıştınız ayoll yanlıs oylamıs tersine çevirleim diye daha olmaz inş öyle :A

Sen kardeşine destek ol biraz. :D
sana verebilceğim en büyük destek cezanı ben değil @destere yada @sokak sanati kesmeleri olur cnm ben yine elimi dokundurmadan halletmiş olucaz :A :A :A

ama 1 şartla telafie debilirsin bu akşamı :A

@sokak sanati oyları başkanımız hasta geçmiş olsun :(
Zeki Müren - 7 (Emel Sayın daha iyi yorumlamıştı. Yüzüne bakmiyeceğııiieem falan diyor acayip irrite edici şarkı okuyuşu.:( )

Betül Demir - 8 (Şarkıdan bir şey hissetmedim.:()

Ferhat Göçer - 9 (Şarkının sonunda sesi çok iyi parlıyor. Şarkı iyi değil ama ses iyi. Recap iyi seçilmiş.)

Mehmet Erdem - 10 (Dediğim gibi bu adamda bu şarkıyı sevmedim. Şarkı efsane ama kattığı yorum kötü.:( )

Aşık Veysel - 11 (Çakır kafayla okumuş parçaları sanırım.:F)
Mirkelam - 11 (İlk 2 hafta düzeyinde değilsin hala ama bu hafta biraz daha iyi.:))

Murat Dalkılıç - 12 (İyimis ilk dinlediğimde kötü yorumlamıştım ama iyi yani.:D)
Erkin Koray - 12 (İlk 2 haftaki kadar iz bırakmış şarkı değil benim açımdan sende. Haftayı atlat yeter final puanı alma.)

Feridun Düzağaç - 13 (Olmuş bu şarkı)
Emre Altuğ - 13 (Temiz yorumlamış yine. Sevdim şarkıyı.)
Gökçe - 13 (Dinlerken bir şeyler hissettirdi. İyi bir şarkıymış.)

Gökhan Tepe -14 ( Bu hafta muhteşem gelmişsin. Bildiğim sevdiğim bir şarkı.:X)
Rafet El Roman - 14 (Şekilde iz bırakmış bir şarkı. Hakkıyla okumuş.)
Kazım Koyuncu - 14 (Bu Recap ne. Şarkının en can alıcı noktası yok. Berbat etmişsin şarkıyı.:( )
(Düzenlendikten sonra 4 puan arttı. İlk yarışman günahı olmaz diyelim.:A)

@sokak sanati oyları başkanımız hasta geçmiş olsun :(
Zeki Müren - 7 (Emel Sayın daha iyi yorumlamıştı. Yüzüne bakmiyeceğııiieem falan diyor acayip irrite edici şarkı okuyuşu.:( )

Betül Demir - 8 (Şarkıdan bir şey hissetmedim.:()

Ferhat Göçer - 9 (Şarkının sonunda sesi çok iyi parlıyor. Şarkı iyi değil ama ses iyi. Recap iyi seçilmiş.)

Mehmet Erdem - 10 (Dediğim gibi bu adamda bu şarkıyı sevmedim. Şarkı efsane ama kattığı yorum kötü.:( )

Aşık Veysel - 11 (Çakır kafayla okumuş parçaları sanırım.:F)
Mirkelam - 11 (İlk 2 hafta düzeyinde değilsin hala ama bu hafta biraz daha iyi.:))

Murat Dalkılıç - 12 (İyimis ilk dinlediğimde kötü yorumlamıştım ama iyi yani.:D)
Erkin Koray - 12 (İlk 2 haftaki kadar iz bırakmış şarkı değil benim açımdan sende. Haftayı atlat yeter final puanı alma.)

Feridun Düzağaç - 13 (Olmuş bu şarkı)
Emre Altuğ - 13 (Temiz yorumlamış yine. Sevdim şarkıyı.)
Gökçe - 13 (Dinlerken bir şeyler hissettirdi. İyi bir şarkıymış.)

Gökhan Tepe -14 ( Bu hafta muhteşem gelmişsin. Bildiğim sevdiğim bir şarkı.:X)
Rafet El Roman - 14 (Şekilde iz bırakmış bir şarkı. Hakkıyla okumuş.)
Kazım Koyuncu - 14 (Bu Recap ne. Şarkının en can alıcı noktası yok. Berbat etmişsin şarkıyı.:( )
(Düzenlendikten sonra 4 puan arttı. İlk yarışman günahı olmaz diyelim.:A)
@sokak sanati çok teşekkürler harika puan:)