İlker Kaleli'den Beren Saat'li Film Açıklaması

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
sokak sanati yeni bir haber konusu açtı

İlker Kaleli'den Beren Saat'li Film Açıklaması

unnamed-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Beren Saat ile bir filmin başrolünü oynayacağı yönünde ki haberlere İlker Kaleli'den cevap geldi.​

Sevgilisi Burçin Terzioğlu ile yurt dışı seyahatinden dönen İlker Kaleli açıklamayı yaptı. Türkiye'nin en büyük yıldızlarından Beren Saat ile geçtiğimiz günlerde görüşen İlker Kaleli'ye bu görüşmenin film ile ilgili mi olduğu soruldu ve şu açıklamayı yaptı; "Evet, proje üzerinde çalışıyoruz. Senaryo taslak halinde. Detaylara iniyoruz”​

Ayyapım tarafından uyarlanan, çok yüksek ihtimal ile Beren Saat ve İlker Kaleli'nin başrolünde olacağı Kürk Mantolu Madonna filminin detaylarını ileri ki günlerde almaya devam edeceğiz.​
Orijinal formatta oku

Ay Yapım ile Beren'in yıllar sonra buluşacağı bir proje olacak. Filmi İlker'e rağmen bekliyorum.:Z Umarım bu güzel proje olur yaa.:bhr:

Bir edebi eser ve İlker Kaleli buluşması daha olacak o zaman. :A

Çok yakıştılar ama dizi olmalıydı film değil neyse bakalım. :hearteyes::blush::blush:

Bende dündü sanırım okudum haberi evet Tren olacakmış uyumlu olacak Berenle İlker😉 umarım bir dizide de olurlar

Kürk Mantolu Madonna olmayacak galiba. Orada ki rol efsane olurdu Beren'e. Daha farklı bir film çıkacak. Heyecan ile bekliyoruz.:X

Kürk Mantolu Madonna olmayacak galiba. Orada ki rol efsane olurdu Beren'e. Daha farklı bir film çıkacak. Heyecan ile bekliyoruz.:X

Bilmiyorum ki umut ya sanırım öyle filmin ismi tren olduğuna göre bu projede Beren olamayacak kitabı okumadım ama Berenin altından kalkamadığı rol yok onuda gayet
güzel yapardı o:D

Bilmiyorum ki umut ya sanırım öyle filmin ismi tren olduğuna göre bu projede Beren olamayacak kitabı okumadım ama Berenin altından kalkamadığı rol yok onuda gayet
güzel yapardı o:D

Evet Beren'im muhteşem. Her rolü yapar.:bhr: Trenden yola çıkarak dönem filmi olacağını düşünüyorum ben. Tren eskiye ait bir olgu. Trenden yol gözlemek falan. Sıkı bir film bekliyor bizi. Ay Yapım dönem filmi pek yapmıyor ama yaparsa altından kalkar. Anneler ve Analar Kurt Seyit ve Şura gibi filmlerde iyi kurmuştu mekanı.:X

Evet Beren'im muhteşem. Her rolü yapar.:bhr: Trenden yola çıkarak dönem filmi olacağını düşünüyorum ben. Tren eskiye ait bir olgu. Trenden yol gözlemek falan. Sıkı bir film bekliyor bizi. Ay Yapım dönem filmi pek yapmıyor ama yaparsa altından kalkar. Anneler ve Analar Kurt Seyit ve Şura gibi filmlerde iyi kurmuştu mekanı.:X

Aynen öyle bende dönem filmi olduğunu düşünüyorum Tren diyince akla o geliyor zaten Ay yapım dönem işine başladı biraz iyi gitmedi ama ben altından kalkacaklarını düşüünyorum dediğin gibi Anneler ve analar kurt seyitte mekanlar çok iyiydi 😉