Kara Sevda'da Sürpriz Ayrılık

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
sokak sanati yeni bir haber konusu açtı

Kara Sevda'da Sürpriz Ayrılık

images-1.jpg

Çarşamba günü büyük ilgiyle izlenen Kara Sevda dizisinde sürpriz ayrılık yaşandı.​

Dizinin ilk bölümlerinde Emir Kozcuoğlu'nun bir numaralı adamı olarak görünüp, daha sonra Asu Kozcuoğlu'na çalışan bir ajan olması ile ters köşeye yatıran sürpriz karakter Tufan bu bölüm diziye veda etti. Ali Burak Ceylan'ın hayat verdiği Tufan, diziye Asu'yu kurtarmak için Emir'in kurduğu komplo sonucu ölerek veda etti.​
Orijinal formatta oku

Dizide Sezon finalinde Ozan'dan sonra ilk kez önemli bir karakter öldü.:X

İnsanlara kışkırtıcı mesajlar yazıp prim yapmak, başkaları ile kavga ettiğinde karşı tarafı pohpohlayıp ekran başında eğlenmek, kışkırtıcı asılsız konular açmak. Bir insan haddini bilmeli yaa. Sırf kendi mutlu olsun diye diğer tarafın heyecanına engel olmamalı. Oluyorsa bu art niyettir bunu zaten defalarca söyledim.:)

Durup durup bana kinkenen bir şahıs. Amacı belli niyeti belli ama ben hala prim veriyorum ona yanarım.:) Prim vermeyip yine kendine rakip yaratma işlemlerini izlemek daha zevkli olacaktır.😉

Bakalım şimdi ki düşmanı kim. Yakında yine çıkar kokusu.:))

:F En büyük prim kaynağı benim beslen beslenebilirsen bana ve dizime laf atan herkese haddini bildireceğim :A

Yine çekememezlikler. :)

Aynen. Dizinin yorum konusunda mutlu mutlu takılırkrn bir anda diziyi yermek için konular falan açılmaya başlandı. Hazımsızlık resmen bu.:X
Senin açtığın konu ile ilgili olamaz her halde çünkü tanımadığım kişiyi takmam tartışmam falan dedi. Direk bana olan hazımsızlığı buna sebep ama alıştık biz yaa. Katlanmaya devam.:F

Aynen. Dizinin yorum konusunda mutlu mutlu takılırkrn bir anda diziyi yermek için konular falan açılmaya başlandı. Hazımsızlık resmen bu.:X
Senin açtığın konu ile ilgili olamaz her halde çünkü tanımadığım kişiyi takmam tartışmam falan dedi. Direk bana olan hazımsızlığı buna sebep ama alıştık biz yaa. Katlanmaya devam.:F
ya ben onu bunu bilmem KARA SEVDA çok güzel dizi Allah var yukarıda kardeşim :)

ya ben onu bunu bilmem KARA SEVDA çok güzel dizi Allah var yukarıda kardeşim :)

Gören görüyor zaten sende bilirsin durumu zeki çocuksun.:D
Bu bölümün sonunu izle bir daha konuşalım. Efsane.:X

Konu yine birbirini çekemeyenlerin konusu olmuş...

Bu çocuğu daha bugün görmüştüm, yazık oldu, RIP. :A

Ben diziden ayrıldı haberi açıyorum gelen yoruma bak.:F Diziden ilk kez bu sezon biri ayrıldı. Resmen tahrik bu yaa.:D

Sen haddine düşmeden Çiçeklerime laf edersen daha benden çok Papara yersin böyle ol İşte :A

İki dizide birbirinden kaliteli tek fark biri total kesime diğeri ab kesime hitap eden dizi neyin tartismasini yapiyosunuz :D Ama şöyle bisi var Kara Sevda bölüm sayisini cok uzatmayarak sezon sonunda tadinda bitirip efsane kalacak. Kirgin Cicekler eger reyting ugruna hikayesi bitmis bir diziyi uzatirsa 1 sezon daha gozumde yerle yeksan olur bekleyip görecez :D

İki dizide birbirinden kaliteli tek fark biri total kesime diğeri ab kesime hitap eden dizi neyin tartismasini yapiyosunuz :D Ama şöyle bisi var Kara Sevda bölüm sayisini cok uzatmayarak sezon sonunda tadinda bitirip efsane kalacak. Kirgin Cicekler eger reyting ugruna hikayesi bitmis bir diziyi uzatirsa 1 sezon daha gozumde yerle yeksan olur bekleyip görecez :D
Katılıyorum iki Dizide oldukça kaliteli aslında o açıdan bu tartışmayı lüzumsuz buluyorum:)