hadsiz-densiz ve çapsı murad ne dedi de gidiyor sultanımız şimdi![]()
Bende sana soracaktım nereye gidiyor diyee aaa
hadsiz-densiz ve çapsı murad ne dedi de gidiyor sultanımız şimdi![]()
birazdan flashbackle gösterirlerBende sana soracaktım nereye gidiyor diyee aaa![]()
eşkşyayı meryemin katır gibi kişnemesiyle kapattılar ayy rezillik@Çiğdem- in dopik muradı napacak bakalım .ss
birazdan flashbackle gösterirler![]()
beter oleşkşyayı meryemin katır gibi kişnemesiyle kapattılar ayy rezillik![]()
![]()
![]()
@destere nin kucağına düşer inşallah.ssKadın hastaymış ona bile acımadı be
katır gibi kişniyor ayoll reklama girdi okadar bekledik reklam dönüşüde aynı kişnemeyi verdiler 10 reytinglik kitlenin kulaklarına zarar verdi şikayet etmelyiz
ilyas iyice sahiplendi suziyi önümüzdeki sezon da olacak gibi meryoşkatır gibi kişniyor ayoll reklama girdi okadar bekledik reklam dönüşüde aynı kişnemeyi verdiler 10 reytinglik kitlenin kulaklarına zarar verdi şikayet etmelyiz![]()
SEVGİLİSİSİN DEDİ İLYASIN SUZİYEilyas iyice sahiplendi suziyi önümüzdeki sezon da olacak gibi meryoş![]()
aaa şutlayacak muratım buruşuk kösemi saat 1 gibi inşsen geber .ss neyse senin alçak murad bu ikiliyi ayırdı pislik .ssEkli dosyayı görüntüle 54714 Ekli dosyayı görüntüle 54715
reklamdan önce gidiyorduaaa şutlayacak muratım buruşuk kösemi saat 1 gibi inş![]()
çok anlamadım orasını yine boş boş konusuyor sandım kulak vermemiştimreklamdan önce gidiyorduyolucam seni de pis.ss
hahah aa sende izliyorsun demek cnm
yeni sezon olucak yanı 0 reytinglesenin muradın sonu yaklaşıyor esas çikinella23 mayıs sezon finali olacakmış o zaman ölür
![]()
hoşt köpek diyorum sana pembe gibiyeni sezon olucak yanı 0 reytingle![]()
![]()
![]()
hhhahah biraz erken bitmeside iyi olmuş ama muratım yeni sezona kalmalı yoksa ben kalmamhoşt köpek diyorum sana pembe gibi@mrt-06
@Tolstoyevski nin ismail abisi hep farsça şiir okuyor dizi resmen altyazı doldu.ss
sen kimin umrundasın çikinellahhhahah biraz erken bitmeside iyi olmuş ama muratım yeni sezona kalmalı yoksa ben kalmam![]()