En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
la senin deyzem gızına hiç yakıştıramadım bu pozları canneslara gidince açılıp saçılmış :A
ghgfhfghgfh.png

Anne dizisinin orjinal senaryosunu satan Japon kanalı, MF yapıma yeni bir dizi daha satmış. Dizinin adı ''Kadın- hayatım çocuklarım için'' gibi bişi oluyor türkçeye çevirince. Neyse dizi önümüzdeki sezon fox tv de yayınlanacakmış @Çiğdem- @destere @Forumdash @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @sürgünüm @denizz19 @Dosi
Bu haber ilginizi çeker bölümünde Beren Saat vardı. Bu dizide oynayacak olması guzel ama kanalı kötü:/

Anne dizisinin orjinal senaryosunu satan Japon kanalı, MF yapıma yeni bir dizi daha satmış. Dizinin adı ''Kadın- hayatım çocuklarım için'' gibi bişi oluyor türkçeye çevirince. Neyse dizi önümüzdeki sezon fox tv de yayınlanacakmış @Çiğdem- @destere @Forumdash @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @sürgünüm @denizz19 @Dosi

woman imiş evet :)
ilk bölümüde burdan takip edebilirsiniz :)
http://www.asyafanatikleri.net/woman-1-bolum-izle.html

@xemrexxx bu ilk bölüme biraz baktım kadın harika ama tıfıl kızı nazomi daha bir şeker :) tıfıl yumurta gibi bişey :)

Son düzenleme:

la nerde bulaştırdın bizi japon dizisinin orjinaline takıldım üç bölüm birden devirdim :) ne ağlattı bizi ama öff ağla ağla bitmez bu çile :) eğer bunun yerlisini yaparlarsa anne dizisindeki gibi yeni bir turna (melek ) bizi bekliyor demektir hazırlıklı olmak lazım :) @Çiğdem- @Forumdash @denizz19 @vadikızı mendilleri şimdiden hazırlayın :)

la nerde bulaştırdın bizi japon dizisinin orjinaline takıldım üç bölüm birden devirdim :) ne ağlattı bizi ama öff ağla ağla bitmez bu çile :) eğer bunun yerlisini yaparlarsa anne dizisindeki gibi yeni bir turna (melek ) bizi bekliyor demektir hazırlıklı olmak lazım :) @Çiğdem- @Forumdash @denizz19 @vadikızı mendilleri şimdiden hazırlayın :)
ayy iyice ev kızı oldun çıktın başımıza bee örgü örmeyide öğreteyimde dizi izlerken iyi gidiyor :A :A :A @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @mrt-06