Feridenin samimiyeti çok çok başkaAyy canım Feridem pizza getirmiş çocuklara![]()
Feridenin samimiyeti çok çok başkaAyy canım Feridem pizza getirmiş çocuklara![]()
iyi diyelim iyi olalimİyisin dimi sen beatiful girl![]()
ben bugun sonuna kadar kalmayacam sizinle.
kalabildigim kadar artik
O her zaman tatlıydı bir de bebişi olursa süperFeridenin samimiyeti çok çok başka![]()
Sen kötü olma ben olurumiyi diyelim iyi olalim![]()
Tamam okurum@denizz19 Ms de oylarim aciklandigi zaman gelirim insallah. sen ordaki yorumumu da okugecen haftadan kalma bir mesaj var
![]()
yok yok ben kötu olayim, sen kötu olursan bende tükenirimO her zaman tatlıydı bir de bebişi olursa süper
Sen kötü olma ben olurum![]()
Gelin çiçek derelim, yollarına serelim, sevgi dolu türkülerle Dosimize verelimyok yok ben kötu olayim, sen kötu olursan bende tükenirim
yok yok ben kötu olayim, sen kötu olursan bende tükenirim
Dosiyi sevindirdin, kalbine sevgi indirdin, ee Denizimize kocaman bir kucak ve yanagina öpucuk verdirelimGelin çiçek derelim, yollarına serelim, sevgi dolu türkülerle Dosimize verelim![]()
Songül Ve Güney'in her yeri romantik olsa Ne olurDosiyi sevindirdin, kalbine sevgi indirdin, ee Denizimize kocaman bir kucak ve yanagina öpucuk verdirelim![]()
ya bi bir kerede girme aramiza beOyy kurban olurum ben ikinizin yerinide kötü olurumm![]()
o lafa bu cevap! duygusuzSongül Ve Güney'in her yeri romantik olsa Ne olur![]()
ya bi bir kerede girme aramiza beiyisiyle kötusuyle biz yasayalim yasayacaklarimizi . demi @denizz19 ?
Kocaman bir engelsin bize daha kac kere dillendirmem gerekiyor beAllah allah ikinizin mutlu olun diye ben ikinizin yerine kurban olucam işte başbaşasınız aaa
Kocaman bir engelsin bize daha kac kere dillendirmem gerekiyor be![]()
Şu Kemal de bir türlü bırakmadı Eylül'ün peşini