Kendi dışında herkesi eleştiriyorAdeme kendin ol diyen Serhat önce bir kendine baksa nasıl olur acaba 😉
Sabriye karşı takıma geçmiş gönüllülere 😱
@Bully @sokak sanati @vadikızı @sürgünüm @turkuazz @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 54656
Abla bölümü bile izleyemedim doğru düzgün hafta sonu çoğu zaman dışarda oluyorum o yüzden pek gelemedimBen geçen hafta dizim olmasina rağmen sizinle survivor yorumladim hata 2 pazartesi yapiyorum bunu @EFE UYSAL ama bugun hemen hemen herkesin bahanesi vardi yanliz kaldim ve @turkuazz ve @vadikızı ile yorumlastik. Sen @sokak sanati @MasacRE- yanliz biraktiniz bizi ve üzüldüm. Artik eskisi gibi yorumda olmam yarisma esnasinda. Böyle yarisma sonrasi olan muhabetlere katilirim.
Abla bölümü bile izleyemedim doğru düzgün hafta sonu çoğu zaman dışarda oluyorum o yüzden pek gelemedim![]()
Harbi mi?Sabriye karşı takıma geçmiş gönüllülere 😱
Pınarla yarışıyo ödül oyununda Sabriye fotoda görünüyo harbi harbi geçmiş gibi bende şaşırdım bayaHarbi mi?![]()
Şimdi gönüllüler düşünsünPınarla yarışıyo ödül oyununda Sabriye fotoda görünüyo harbi harbi geçmiş gibi bende şaşırdım baya![]()
Ben geçen hafta dizim olmasina rağmen sizinle survivor yorumladim hata 2 pazartesi yapiyorum bunu @EFE UYSAL ama bugun hemen hemen herkesin bahanesi vardi yanliz kaldim ve @turkuazz ve @vadikızı ile yorumlastik. Sen @sokak sanati @MasacRE- yanliz biraktiniz bizi ve üzüldüm. Artik eskisi gibi yorumda olmam yarisma esnasinda. Böyle yarisma sonrasi olan muhabetlere katilirim.
Gitsinde onlarıda yesinSabriye karşı takıma geçmiş gönüllülere 😱
Ben geçen hafta dizim olmasina rağmen sizinle survivor yorumladim hata 2 pazartesi yapiyorum bunu @EFE UYSAL ama bugun hemen hemen herkesin bahanesi vardi yanliz kaldim ve @turkuazz ve @vadikızı ile yorumlastik. Sen @sokak sanati @MasacRE- yanliz biraktiniz bizi ve üzüldüm. Artik eskisi gibi yorumda olmam yarisma esnasinda. Böyle yarisma sonrasi olan muhabetlere katilirim.
Dikkatli izle ödül oyununda kim kazanacakda görünüyor ve herkesle aynı parkurBu bireysel semboldür kanka![]()
Tuhaf tuhaf gülüşleri var, senin gibi kafasında birkaç tahta eksik.
Sabriye ve Elif kapışır artıkTuhaf tuhaf gülüşleri var, senin gibi kafasında birkaç tahta eksik.![]()