Bu aralar şarkı türkü takip edemediğim için oylarım boşa gitmesin
Şarkıların 10 saniye recabinı yapmış dur seni etiketliim dinle sevdiğin 5 şarkıyı oyla kolay iş yapmazsan boş ver.
Bu aralar şarkı türkü takip edemediğim için oylarım boşa gitmesin
Zahmet etme boş ver guzel şakılar yok şu aralar. Ben rockabye da kaldım hala ama millet cizreliyle yeni keşfetmişŞarkıların 10 saniye recabinı yapmış dur seni etiketliim dinle sevdiğin 5 şarkıyı oyla kolay iş yapmazsan boş ver.
Zahmet etme boş ver guzel şakılar yok şu aralar. Ben rockabye da kaldım hala ama millet cizreliyle yeni keşfetmiş
Cigdemcik acaba aleynayi kiskaniyormu?Aleyna Tilki,Lady Gaga ile aynı gün doğduğunu söyleyerek bunun bir işaret olduğunu açıkladı.
hahhaha ayy şimdi @Harunnn60 düşünsün işte ayoll @destere @sokak sanati
Kaseyle vurmus2017'ye ne ara girdi de damga vurmuş
4.aya girdik neyle damga vurmuş?
Simdi seninde yaptigin gibiBizim salak ülkemizin insanları bunu konuştukça bu daha da yükselecek zaten.
Ben Aleyna'yı mı konuştum. Ülkenin salaklığından bahsettim.Cigdemcik acaba aleynayi kiskaniyormu?
Kaseyle vurmus
2016 dir o 2017 olsa vuramazsin
Simdi seninde yaptigin gibi
Olur mu olur kizda sans varSENEYE dünya starıyırmıs ne bir albüm satısı var ne bir çıkıs yapan kadın ödülü var nede şarkısı yılın şarkısı seçilmiş veletlerin youtubede şarkı izlemesiyle dünya starı oluyormuş
türkiyede bile star olamaz bu ayollOlur mu olur kizda sans var
HAHAH @Harunnn60 a gaga itici diyordun aleynada onun yolundan gitmek istiyormus ayoll oh olsun sana inş ikinizde bırakırsınız bunlarıaleynaya saygımız sonsuz yalnız lady gagaya kendisini benzetmesi olmamış berbat bir benzetme kızdan nerdeyse soğuyacağım