Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
img_1723.jpg

Samsung amiral serisi Galaxy S8 sonunda tanıtıldı. Note 7 faciasını unutmak isten Samsung yeni S8 modeli ile oldukça iddialı gözüküyor.

Galaxy S8'in, ülkemizde 4 bin 399 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacağı açıklandı. Galaxy S8 Plus'ın Türkiye fiyatı ise 4 bin 999 TL olarak açıklandı

Teknik Özellikleri

Ekran Boyutu -5.8 İnç
Dahili Depolama - 64 GB
Bellek (RAM)- 4 GB
Batarya Kapasitesi- 3000 mAh
4.5G Desteği- Var
Hat Sayısı 1440x2960 (QHD+)
CPU Frekansı 2.3 GHz

ShiftDelete.Net herkesten önce telefonun ön incelemesini yaptı. İsterseniz izleyin.

Son düzenleme:
O fiyata gider Iphone alırım ki IPhone 7 Plusın bile üstünde Samsung uçmuş resmen. :A
Birde o telefon yüzüstü düşse eyvah. :A @Yakamoz-Asi dikkatli ol. :A

Ama Samsung orta sınıf telefonlarını uygun fiyata satıyor. j7 seriler A seriler filan 1.100- 1600 arası. :D

Doların da bu seviyelerde olması fiyatı bu kılmıştır ama 5 bin verilir mi bir telefona hatta verilir miyi geçtim yani Türkiye şartları malum istese de ha diyince verecek yoktur zaten taksit olayı da yokken.

Doların da bu seviyelerde olması fiyatı bu kılmıştır ama 5 bin verilir mi bir telefona hatta verilir miyi geçtim yani Türkiye şartları malum istese de ha diyince verecek yoktur zaten taksit olayı da yokken.
taksit gelcek diyolardi noldu :)

Yurtdışında S8'in fiyatı 800, Plus'ın 900 Euro. Çerçevelerin bu kadar incelmesi çok faydalı bir durum değil düşme sırasında bariyer görevi görecek bir bölge kalmıyor. Zaten ekran dışında oo dedirtecek bir yenilik de yok.

Ben olsam S7'nin düşmesini beklerdim, bu telefon ne Türkiye'de ne de Avrupa'da alınabilecek bir fiyatta değil çünkü.

iPhone'dan bile pahalı, Samsung uçmuş bu sefer. Özellik olarak da pek bir şeyi yok, çerçevesiz görüntü güzel ama güvenilir mi emin olmak zor. :)

Yurtdışında S8'in fiyatı 800, Plus'ın 900 Euro. Çerçevelerin bu kadar incelmesi çok faydalı bir durum değil düşme sırasında bariyer görevi görecek bir bölge kalmıyor. Zaten ekran dışında oo dedirtecek bir yenilik de yok.

Ben olsam S7'nin düşmesini beklerdim, bu telefon ne Türkiye'de ne de Avrupa'da alınabilecek bir fiyatta değil çünkü.
Görüntü olarak çerçevesiz daha güzel tabi ama güvenlik açısından konuşuyorsun onun içinde kırılmaz camlar ekstra da istersen kaplar mevcut zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. :)

Bu telefon cikmadan önce S8i begenmem S7 edge´yi alirim diyordum. S8i begendim özellikle mavi olani cok begendim. Ama fiyat harbi ucuk. Verilir mi emin degilim. Biraz bekleyip fiyatin düsmesi de beklenebilir. :D Ama son zamanlarin en iyi Samsunglari arasinda diyebiliriz.