Benimki niye disslendi ??Mesude ölmesin diyen herkesi dissledim.
Mesude .ss
Onu şaka amaçlı söyledim, şimdi üzülen arkadaşlar vardır, sevincimi içimde yaşayayım ben en iyisi
Bide pişkin pişkin gülüyor Bari icinde biraksaydınOnu şaka amaçlı söyledim, şimdi üzülen arkadaşlar vardır, sevincimi içimde yaşayayım ben en iyisi
Zaten final yapacakmış diziniz bu sezon, birileri ölsün artık bir zahmetBence olmasi gerekendi. Artik tüm kizlar annesiz. Illeride Songülün babasida ölürse şaşırmam
Bide pişkin pişkin gülüyor Bari icinde biraksaydın
Zaten final yapacakmış diziniz bu sezon, birileri ölsün artık bir zahmet
Kim dedi final olacak ama tabi tadinda olsunZaten final yapacakmış diziniz bu sezon, birileri ölsün artık bir zahmet
Sen nerden biliyon final olacağını😉
@xemrexxx'in yalancısıyım benKim dedi final olacak ama tabi tadinda olsun
Bizim dizimiz 1 sezon olarak tasarlanmıştı, bunu bilerek izledik zaten sıkıntı yokIçerdede bitecekmis
Bence bir sezonluk iyidir herzaman. Şimdi bir kelime kullanacaktimda herkesin hoşuna gitmezBizim dizimiz 1 sezon olarak tasarlanmıştı, bunu bilerek izledik zaten sıkıntı yok
Aynen içinde yaşaOnu şaka amaçlı söyledim, şimdi üzülen arkadaşlar vardır, sevincimi içimde yaşayayım ben en iyisi
Küfür falan mı edecen kız aman diyimBence bir sezonluk iyidir herzaman. Şimdi bir kelime kullanacaktimda herkesin hoşuna gitmez
Sen Poyraz Karayel'in final konusunda eğlenirken iyiydiAynen içinde yaşa
Yok be benki pis kelimesi yazinca bile kötü oluyorum kusura bakma diyen biriyim sen bilirsinKüfür falan mı edecen kız aman diyim