Emek vermeyi severim konuyu da beğendiğiniz zaman daha çok seviniyorum ve daha şevkle yapıyorum
Beğenmene sevindim
Sen emek verirsinde biz beğenmezmiyiz hiç
Emek vermeyi severim konuyu da beğendiğiniz zaman daha çok seviniyorum ve daha şevkle yapıyorum
Beğenmene sevindim
İşte fark-ı benSen emek verirsinde biz beğenmezmiyiz hiç
Zaten İçerde ile ilgili bu kadar objektif olmana şaşırmıştım, kesin bir şey var diyordum.Sağ ol canım Show dizilerini pohpohladım biraz sen sevin diye
Yok la akıllandım ben artık İçerde rakibimiz de olsa başarılı şimdi Allahı varZaten İçerde ile ilgili bu kadar objektif olmana şaşırmıştım, kesin bir şey var diyordum.
Tövbe estağfurullah, gözlerim benle dalga mı geçiyor. Ne oldu sana böyle kanka süt dökmüş kediye döndün son zamanlarda.Yok la akıllandım ben artık İçerde rakibimiz de olsa başarılı şimdi Allahı var
Benim sevgim Salı günü nefrete dönüşüyorTövbe estağfurullah, gözlerim benle dalga mı geçiyor. Ne oldu sana böyle kanka süt dökmüş kediye döndün son zamanlarda.
@Dosi hoş geldin yeni nickin tam istediğin gibi olmuştur umarım.
Ben her zaman objektifim ama siz görmek istemiyorsunuz hepiniz kahrolun@denizz19 emeğine sağlık, verdim beğenini özellikle İçerde ile ilgili objektif yorumların da çok şaşırttı beni doğrusu
Molly ne be akvaryum balığı oEVET olmus. Dolly yapasım vardida moside molly olurdu ama @Bully i kopyalamis gibi olurdu
Aa Molly bir isim burda arkadaşimin adiMolly ne be akvaryum balığı o
Genleri balıklardan geliyor demekAa Molly bir isim burda arkadaşimin adi
Aa sendeGenleri balıklardan geliyor demek
Dolly de İlk yerli üretim Koyunun ismi idiAa sende
Ama cidden Dolly yazmistinya ogunden bugune hala aklimda pek hosuma gitti
Haha gercektenmi neyse Dosi bana orjinal kalsin ozamanDolly de İlk yerli üretim Koyunun ismi idi
Aynen orijinal ol daha iyiHaha gercektenmi neyse Dosi bana orjinal kalsin ozaman