TRT 1 Lise Devriyesi - Dizi Yorumları

3 saate yakın sürdü dizi 20:00 başlamasına rağmen 23:00 a yakın bitti :A

aaa vlla hiçbir dakikasında sıkılmadan izlediğim son dönemlerde bir dizi oldu çok eğlenceli aslında bekleyip yaz ayında yapsalardı bu yazın dizisi olurdu ama reytingler idare ederse yazında devam edip baya etki yapabilir :Z

@EFE UYSAL @Billy Kane @Bully @xemrexxx diziyi kesinlikle öneriyorum diğer bölümler çizgisini bozmazsa ailecek otrup izlenicek bir dizi yapılmış sonunda :Z:Z:Z
hemen kabarmış sarı oğlanı görünce :A şunun üstüne bir kova soğuk su dökün :A @mrt-06 @denizz19 @Bully

aaa vlla hiçbir dakikasında sıkılmadan izlediğim son dönemlerde bir dizi oldu çok eğlenceli aslında bekleyip yaz ayında yapsalardı bu yazın dizisi olurdu ama reytingler idare ederse yazında devam edip baya etki yapabilir :Z

@EFE UYSAL @Billy Kane @Bully @xemrexxx diziyi kesinlikle öneriyorum diğer bölümler çizgisini bozmazsa ailecek otrup izlenicek bir dizi yapılmış sonunda :Z:Z:Z
Survivor ve Bodrum Masalı olmasa izleyebilirdim canım, bir güne 3 dizi çok fazla :A

İsmail Ege Şaşmaz'ı severim ben Güneşi Beklerken'den :D

hemen kabarmış sarı oğlanı görünce :A şunun üstüne bir kova soğuk su dökün :A @mrt-06 @denizz19 @Bully
Yüksek Sosyete'deki oğlan için bakıyordu dimi diziye :A Sırf bunun için bile izlememek lazım :A

eder @Çiğdem- 9.sınıftayken ben yazmıştım buna benziyen konu liseden kurulan özel bir ekip aileler polis olduğunu bilmiyordu

Survivor ve Bodrum Masalı olmasa izleyebilirdim canım, bir güne 3 dizi çok fazla :A

İsmail Ege Şaşmaz'ı severim ben Güneşi Beklerken'den :D

Yüksek Sosyete'deki oğlan için bakıyordu dimi diziye :A Sırf bunun için bile izlememek lazım :A
hahah aa evet ozan dolunay için baktım ama gerçekten eğlenceli çok sağlam bir dizi olmuş :A

1 tane cins buldum burdada kendime dizinin bir delisi var favorim oldu yazın devam eder ozaman bakabilirsiniz :A :A :A

hahah aa evet ozan dolunay için baktım ama gerçekten eğlenceli çok sağlam bir dizi olmuş :A

1 tane cins buldum burdada kendime dizinin bir delisi var favorim oldu yazın devam eder ozaman bakabilirsiniz :A :A :A
Bakmam ben senin sevdiğin parlaklara hep gıcık olmuşumdur :A

SENİN DİZİNİMİ ÇALMIŞLAR 😱
Annemden başka bilenler yoktu ama bendeki polisler olduklarını burdakiler öğrenci olduklarını bilmiyor açığa alınma şekli aynı Asayiş şubenin tamamı partiye gittikleri için açığa alınıyor bodrumda asayiş ekibi kalmıyor öylede bodrumun devlet lisesinden ailelerin haberi olmayacak diyor müdür başında ise Ali ozan başkomiser adıda gizli Polislerdi @Çiğdem-

Hayat Bazen Tatlıdır daha iyi, neden bıraktın. 😡 @Çiğdem-
tövbe tövbe şeytan kaçmış kardeşimin içine 😱 hemen deana samı çağıralım :A
pJFfSWp.jpg

@destere @xemrexxx

1. Bölüm

Muhteşem bir dizi olmuş. İlk bölüm için bol komedi ve sağlam espriler mevcuttu. Aşırı keyif alarak izledim. Süresi 2 saat 27 dakika sürdüğü için 3 güne yayarak bitirdim ama aslında tek günde bile izlenebilecek seviyede bir bölümdü. Umarım hiç bozmadan bu tatta ilerler.

Giriş kısmı çok beğenemedim, sanki bir önceki bölümün devamı gibiydi ilk bölüm olmasına rağmen.. Onun dışında göze batan bir detay olmadı. Puan verecek olursam;

10/8.5

2. Bölüm

İyi bari süre ilk bölüme göre 15 dakika azalmış (!) :A Bu bölümde olaylar güzel geçti. Yine komedisi tadında işleyişi akıcı ve formundaydı. Ebru Akel'i en son Küçük Sırlar'da izlemiştim (zaten o zamandan beridir de dizilerde oynamadı sanırım ?) orada da beğenirdim ama burada saygım daha bir arttı kadına. Dizi için + bir isim, çok profesyonel, izlemesi keyif verici.

Son sahneyi çok iyi bağlamışlar, yanlış anlaşmalar sonucu gelişen olaylar bir hayli komediydi. :D İşin sonunda Yiğit, Işıl'ın Necdet amirinin kızı olduğunu çaktı, dizi asıl şimdi başlıyor gibi. :D

10/9

3. Bölüm

Her geçen bölüm daha bir bağlanıyorsunuz diziye, iyice kaptırdım kendimi tek kelimeyle enfes bir bölümdü. :D Komedi yok denecek kadar az olsada macerası bölüm boyunca sürdü ve komediyi aramadım açıkcası.

Yiğit'in babası bu olay örgüsünü çözecek tek yakın karakter, daha önceden Çetin Soyer'e çalışmış zaten bakalım ulaşabilecek mi Çetin Soyer'e. Son sahne yine komedi bitti. :D Yiğit, Işıl'dan aldığı yanlış istihbarat sonucu korku evine baskın yapıldı, o kadarda ciddi bir hazırlık yapılmıştı istihbarat için. :A

10/9.5

4. Bölüm

Güzel bölümdü yine. Süreden dolayı 3 güne yaydım bölümü ve bugün bitirdim. :D Eğlenceli olaylar gelişti, özellikle Yiğit'in sevgilisi olduğunu Fırat'a inandırma çabaları çok güzeldi. :D Meriç yine damga vurdu sahneye. O mimikler ne abi, adam tek başına komedi. :A

Yalnız Meriç'in Seda'ya yürümesi karşılık buluyor gibi. :D Son sahne olaylı bitti, polisler Fırat'ın evine baskın yaptı, usulsuz para alındığına dair bakalım nasıl sıyrılcaklar işin içinden, ya da sıyrılabilecekler mi? :D

Tempo olarak geçen bölümün altındaydı bu sebepden;

10/8

4. Bölüm

Güzel bölümdü yine. Süreden dolayı 3 güne yaydım bölümü ve bugün bitirdim. :D Eğlenceli olaylar gelişti, özellikle Yiğit'in sevgilisi olduğunu Fırat'a inandırma çabaları çok güzeldi. :D Meriç yine damga vurdu sahneye. O mimikler ne abi, adam tek başına komedi. :A

Yalnız Meriç'in Seda'ya yürümesi karşılık buluyor gibi. :D Son sahne olaylı bitti, polisler Fırat'ın evine baskın yaptı, usulsuz para alındığına dair bakalım nasıl sıyrılcaklar işin içinden, ya da sıyrılabilecekler mi? :D

Tempo olarak geçen bölümün altındaydı bu sebepden;

10/8
maç olmasa ben seyrederdim zaten buna benziyen bir senaryo yazdım gizli Polisler diye
adamlar öğrenci ama polis olduklarını aileleri bilmiyor adamlar gerçekten öğrenci gizli asayiş ekibinin kurulmasının sebebi ünlü bir mafya bodrumdaki bütün asayiş ekibini açığa aldı ve hepsi hapse girdi oyüzden o ekip kuruldu öğrencilerden oluşan bir polis ekibi 9.sınıftayken yazılmıştı 1.bölümde oldu
@Billy Kane

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961