Bugünde konseye bakarım dedi
@EFE UYSAL'ın eline düşen bir daha kurtulamaz, yandın sen kızdahada ne hali varsda görsün ayoll hahah @EFE UYSAL
Bugünde konseye bakarım dedi
@EFE UYSAL'ın eline düşen bir daha kurtulamaz, yandın sen kızdahada ne hali varsda görsün ayoll hahah @EFE UYSAL
Benim ağıma düştü kendisi dedi bakarım diye konseye bende baskı ile hep hatırlatacam@EFE UYSAL'ın eline düşen bir daha kurtulamaz, yandın sen kız
Benim ağıma düştü kendisi dedi bakarım diye konseye bende baskı ile hep hatırlatacam
efenin hatrına kim eleniyormus eskiyadan sonra bir göz atabilirim@EFE UYSAL'ın eline düşen bir daha kurtulamaz, yandın sen kız
Daha bugünde 2 aday çıkacak konseyde dokunulmazlık oyunu var ve SMS oylaması yapılacak Erdi zaten Semih çakmasıefenin hatrına kim eleniyormus eskiyadan sonra bir göz atabilirim
ama şu cins erdi elenicek gibi geldi bana hiç seveni yokmuş
@Çiğdem- in İlhan'ını bir güzel yenmiş King - Kong VolkanDaha bugünde 2 aday çıkacak konseyde dokunulmazlık oyunu var ve SMS oylaması yapılacak Erdi zaten Semih çakması
Senin istediğin parkur bak ilk raundda İlhan var
Koşu parkurunda İlhanı geçmiş Volkan @Çiğdem-@Çiğdem- in İlhan'ını bir güzel yenmiş King - Kong Volkan
Koşu parkurunda İlhanı geçmiş Volkan @Çiğdem-
dün benden güç aldı ayoll bu akşam uğuru olmucak yanında sizin ademde iyi oynar artık ben varken onada uğursuz gelmişti@Çiğdem- in İlhan'ını bir güzel yenmiş King - Kong Volkan
Kösemi izliyodun hani ondan sonra 😱 @xemrexxx 😱efenin hatrına kim eleniyormus eskiyadan sonra bir göz atabilirim
ama şu cins erdi elenicek gibi geldi bana hiç seveni yokmuş