Başkansın ya ondandır
Aynen ben başkanım ana istediğimi eleyemiyorum şuan ki tablo şok şok şok. Resmen politik bu tablo.
Başkansın ya ondandır
Şarkıya oy yerine Kösem'in reytingini yazmış yanlışlıkla, neyse çocuk daha büyür@xemrexxx oyları
kazım koyuncu 17
erkin koray (@Tolstoyevski sen misin ) 16
emre kaya ft. YILDIZ TİLBE 15
ayşe hatun önal (hatun yıkılıyor ) 14
rafet el roman 13
zeki müren 12
feridun düzağaç 11
gökhan tepe (gökhanlara genel olarak gıcığım var herhalde haftaya düşer) 10
emre altuğ 9
calvin harris ft. Florence (@vadikızı teyzem saçını klipteki abla gibi yapmalı ) 8
aşık veysel (isimden kaybediyor direkt) 7
mehmet erdem (kız sözler nerede 😱) 6
murat dalkılıç (bu kımıl zararlısını kim seçmiş.ss) 5
mirkelam 4
ferhat göçer (be a doctor .ss) 3
betül demir (hop dedik yav niye katıldın sen bu yarışmaya .ss) 2
gökçe (kızım sarışın ince belli olunca barbie olunmuyor çirkinsin zaten ses de yok ) 1
ben mehmet erdemi açıckası herkesten 1 alır diye dşümüyordum söz yoktu çünkü ama müziğe kulak vertmişler demekki @sokak sanatiUnuttum.
Gidişi olsun dönüşü olamasın inşallah, tankın altında ezilesiceoyun açıklandı @xemrexxx milelt beddua okumadan savun ayoll
kız yıldız tilbe daha büyük ve renkli afilli şekilde yazıyordu düzgün kopyalayamamışsın beceremiyorsun bu işi .ss@xemrexxx oyları
kazım koyuncu 17
erkin koray (@Tolstoyevski sen misin ) 16
emre kaya ft. YILDIZ TİLBE 15
ayşe hatun önal (hatun yıkılıyor ) 14
rafet el roman 13
zeki müren 12
feridun düzağaç 11
gökhan tepe (gökhanlara genel olarak gıcığım var herhalde haftaya düşer) 10
emre altuğ 9
calvin harris ft. Florence (@vadikızı teyzem saçını klipteki abla gibi yapmalı ) 8
aşık veysel (isimden kaybediyor direkt) 7
mehmet erdem (kız sözler nerede 😱) 6
murat dalkılıç (bu kımıl zararlısını kim seçmiş.ss) 5
mirkelam 4
ferhat göçer (be a doctor .ss) 3
betül demir (hop dedik yav niye katıldın sen bu yarışmaya .ss) 2
gökçe (kızım sarışın ince belli olunca barbie olunmuyor çirkinsin zaten ses de yok ) 1
ben mehmet erdemi açıckası herkesten 1 alır diye dşümüyordum söz yoktu çünkü ama müziğe kulak vertmişler demekki @sokak sanati
metin belgesine kopyalıyorum oyüzdendir cnmkız yıldız tilbe daha büyük ve renkli afilli şekilde yazıyordu düzgün kopyalayamamışsın beceremiyorsun bu işi .ss
Üşengeçlik+unutkanlık. Ne yoğunluğu abla sende ya. İşsiz herifin tekiyim ben.kıyamam çokmu yoğundun bu hafta sen
Eylül'ün peşinde dolaşacağına oy ataydınÜşengeçlik+unutkanlık. Ne yoğunluğu abla sende ya. İşsiz herifin tekiyim ben.
Üşengeçlik+unutkanlık. Ne yoğunluğu abla sende ya. İşsiz herifin tekiyim ben.