Bizim diziye daha çok odaklanacak olması iyi.Dayan yüreğim bitecek gibi ozan yurdakulun yazdığı ikinci dizi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim diziye daha çok odaklanacak olması iyi.Dayan yüreğim bitecek gibi ozan yurdakulun yazdığı ikinci dizi
Doğru diyorsun. Diğer diziye yazık oldu sonuçta evine ekmek götüren insanlar vardı ama maalesef sistem bu yapacak bir şey yok.
şu refarandumda mesut hayır diceği için kanal d atabilirmiş mesutu Arka sokakların senaristi belki mesutu öldü göstercekler bir tek rıza müdür ve ekibi şüphelenicek bir tek tunç bilecek yaşadığını bilecek @papuleooDoğru diyorsun. Diğer diziye yazık oldu sonuçta evine ekmek götüren insanlar vardı ama maalesef sistem bu yapacak bir şey yok.
Yine terör olayları işlenmeye başladı. Sence reytingler artar mı?
Mesut'un ayrılması dizinin bitmesi anlamına gelir. Öyle bir hatayı yapmazlar.Şu referandum olayından son
şu refarandumda mesut hayır diceği için kanal d atabilirmiş mesutu Arka sokakların senaristi belki mesutu öldü göstercekler bir tek rıza müdür ve ekibi şüphelenicek bir tek tunç bilecek yaşadığını bilecek @papuleoo
belki engin gibi yapabilirlerMesut'un ayrılması dizinin bitmesi anlamına gelir. Öyle bir hatayı yapmazlar.
Of of ne bölümdü be [emoji33] ilk kısmı biraz sıkıcıydı ama sonradan film tadında zevk vermeye başladı.
Tunç'un kaçırılması ve Mesut'un sıcak bölgeye inmesi çok iyi düşünülmüş. Zaten Mesut'u böyle sahalarda görmek istiyorum.
Bölüme gelirsek kurulan tuzaktan ekip bir şekilde kurtulacak ve Tunç kurtulacak ama fragmanda Mesut vuruluyor inşallah son açıklamasından dolayı diziden çıkarılmaz, çıkması halinde dizi benim için biter.
Hüsnü'nün kızı Zeliş çok yanlış yaptı iki günlük eleman için babasını karşısına aldı. Senaristler umarım mantıklı bir sonuca ulaşırlar.
Sence Mesut diziden çıkıyor mu?
belki kanal d ye oyun yaparlar mit öldü gibi gösterip kimse bilmicek selin ölmedi dicek şüphelenicek bir kaç bölüm böyle gidebilir bir tek tunç bilcek yaşıcağını bence vedat müdür ve serdar amir olabilir mitin başında onla olabilir. @papuleooSence Mesut diziden çıkıyor mu?
@dosimosi sende zamanın varsa son bir saatini izle maksat seni haftaya hazır etmek [emoji4]
Dediklerin banada mantıklı geliyor ama Tunç kurtulmadan bu dediklerin imkansız belki Mesut'ta çelik yelek vardır.belki kanal d ye oyun yaparlar mit öldü gibi gösterip kimse bilmicek selin ölmedi dicek şüphelenicek bir kaç bölüm böyle gidebilir bir tek tunç bilcek yaşıcağını bence vedat müdür ve serdar amir olabilir mitin başında onla olabilir. @papuleoo
bir bölüm hastahanede kalır keski nişancı arkasından vurduDediklerin banada mantıklı geliyor ama Tunç kurtulmadan bu dediklerin imkansız belki Mesut'ta çelik yelek vardır.
Arkadan değil önden vuruldu.bir bölüm hastahanede kalır keski nişancı arkasından vurdu
Biliyorum @papuleoo bu bilinçaltı reklam işe yararmı Şevket Çoruh Hayır videosu paylaşmış bence Arka sokaklar böyle yükselicek Bilinçaltına işliyorlar Evet demeyenin sonu diye @papuleoo @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-434. bölümde Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü komiserin diziden ayrılacağı iddialarına sebep olmuştu. Bunu da sorduğunu ifade eden Koloğlu'nun karakterlerin ayrılma gibi bir durumlarının olmadığını belirtti. @pompy
Diziden çıkmasında siyasi görüşü fark etmez.Biliyorum @papuleoo bu bilinçaltı reklam işe yararmı Şevket Çoruh Hayır videosu paylaşmış bence Arka sokaklar böyle yükselicek Bilinçaltına işliyorlar Evet demeyenin sonu diye @papuleoo @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem-