survivor almasında ayoll acun ve çoban yıdızı bitti vatanım sensin reklamlarla 1 e kadar sürer şuan ortalık bize kaldı ayoll![]()
![]()
![]()
Yarın konuyu yine ben açarım belki.
survivor almasında ayoll acun ve çoban yıdızı bitti vatanım sensin reklamlarla 1 e kadar sürer şuan ortalık bize kaldı ayoll![]()
![]()
![]()
survivor 1.olursa sen 2.sırada açıkla survivoru cnm sonucta forumdakı reyting tablosunu dikkate alıyoruz bizYarın konuyu yine ben açarım belki.![]()
Biraz mantıklı düşünseniz Vatanım Sensin maç olmadığı akşam 6:30 almış Survivor ise maç olduğu zaman 6.80 almış açıklayıcı oldu mu@Çiğdem- @sokak sanati
survivor 1.olursa sen 2.sırada açıkla survivoru cnm sonucta forumdakı reyting tablosunu dikkate alıyoruz biz![]()
![]()
@EFE UYSAL
Cuma diyorsan bugün milli maç var gece 10 da da Survivor yeni bölüm var tv8de. @Çiğdem-Bu akşam maç var mı. Hem heyecanlı bölüm var bu akşam.
Sinsi seni.![]()
Cuma diyorsan bugün milli maç var gece 10 da da Survivor yeni bölüm var tv8de. @Çiğdem-![]()
Cuma diyorsan bugün milli maç var gece 10 da da Survivor yeni bölüm var tv8de. @Çiğdem-![]()
YARIN maç açık ara 1.olur ayoll önemli olan bu akşamı atlatmakBu akşam maç var mı. Hem heyecanlı bölüm var bu akşam.
Sinsi seni.![]()
Yoktu bugünYok ben perşembe diyorum.![]()
7.50 küsür reyting ile 1. OlucazYARIN maç açık ara 1.olur ayoll önemli olan bu akşamı atlatmak![]()
çoban yıldızından toteli geri alıcak vatanım sensin bence ayoll şuan sadece biz oynuyoruzYoktu bugün
7.50 küsür reyting ile 1. Olucaz![]()
Bir alalım zirveyi sana havayı basacazçoban yıldızından toteli geri alıcak vatanım sensin bence ayoll şuan sadece biz oynuyoruz
![]()
![]()
@sokak sanati
çoban yıldızından toteli geri alıcak vatanım sensin bence ayoll şuan sadece biz oynuyoruz
![]()
![]()
@sokak sanati
Salı günü totelde 8 almış o zor günde bugün alamaz mıÇoban Yıldızı atak yapabilir. 8 falan alsa Acun yine zirvede olmaz.![]()
Salı günü totelde 8 almış o zor günde bugün alamaz mı![]()