- Reaksiyon puanı
- 29,872
- Puanı
- 1,059
Şu Carol ne zaman diziden çıkacak ya. @Çiğdem- in tek sevdiği karakter de.
Carol Rambo gibi kadın ya kolay kolay sırtı yere gelmez onun
Şu Carol ne zaman diziden çıkacak ya. @Çiğdem- in tek sevdiği karakter de.
hahah ne sevmesi bee @Harunnn60 o moruğu darlye yamamaya çalıstılarCarol Rambo gibi kadın ya kolay kolay sırtı yere gelmez onun
Bi ölse de kurtulsak. İçime Çiğdem kaçtı.hahah ne sevmesi bee @Harunnn60 o moruğu darlye yamamaya çalıstılar
Yayınlanan son bölümde dizideki birinin eşcinsel olduğu ortaya çıkıyor. O isim kim acaba? Yoksa Daryl mı 😱 Bu sorunun cevabını öğrenmek için tamamlayın artık şu kalan bölümlerinizi @Harunnn60 @desterehahah ne sevmesi bee @Harunnn60 o moruğu darlye yamamaya çalıstılar
sadece miconneyi seviyordum ben ama rickle olunca onada sinir oldumBi ölse de kurtulsak. İçime Çiğdem kaçtı.
Geçen yıllarda da Daryl için öyle bi söylenti çıkmıştı @Çiğdem- forumda bayılacaktı nerdeyse.Yayınlanan son bölümde dizideki birinin eşcinsel olduğu ortaya çıkıyor. O isim kim acaba? Yoksa Daryl mı 😱 Bu sorunun cevabını öğrenmek için tamamlayın artık şu kalan bölümlerinizi @Harunnn60 @destere
Annemde hiç yakıştıramıyor onları.sadece miconneyi seviyordum ben ama rickle olunca onada sinir oldum
Geçen yıllarda da Daryl için öyle bi söylenti çıkmıştı @Çiğdem- forumda bayılacaktı nerdeyse.
Annemde hiç yakıştıramıyor onları.
dary escinsel falan değil ayoll @destere iftira atıyorYayınlanan son bölümde dizideki birinin eşcinsel olduğu ortaya çıkıyor. O isim kim acaba? Yoksa Daryl mı 😱 Bu sorunun cevabını öğrenmek için tamamlayın artık şu kalan bölümlerinizi @Harunnn60 @destere
Bilemeyeceğim artık ben söyleyeceğimi söyledim 14. bölümü izle ve gör bakalım kim eşcinselmişdary escinsel falan değil ayoll @destere iftira atıyor
Sorma sorma 3 ay kendimize gelemedik.
Sorma sorma 3 ay kendimize gelemedik.
Bu sezon çok durgun. Ben bile savunamıyorum diziyi.Ciddi misin neden.
Bu sezon çok durgun. Ben bile savunamıyorum diziyi.
Bu sezon çok durgun. Ben bile savunamıyorum diziyi.
Ben izlemiyorum artık.Tek tek öldürselerdi keşke. Sezona yayıp.
İzledim de bunu da beğenmedim ben son bölümü bekliyorum hala7x14
Bu bölüm kötü değildi ya bence. Özellikle Maggie'nin bölümde olması güzel oldu kız unutuldu gitti resmen.
Sasha ve Rosita plan yaptılar ama ellerine yüzlerine bulaşacak bence ki ilk darbeyi Eugene'den yediler. Sasha ölür bence zaten yeni bir diziye katılmış bu sezon gidici.
Rosita kurtulur bakalım zaten sonda ki gelen Daryli.
Maggie cephesi harıl harıl çalışıyor ama şu yaşlı adam kendini kurtarmak için işler çeviriyor yine.
Başka da yorumlanacak bir şey kalmadı herhalde. Negan'ı ısrarla göstermiyorlar adam toplasan 4-5 bölüm oynadı.
8.0
@destere evet karıştırmışım normalde dikkat ederim bilirsin.
@MasacRE- @Çiğdem- @tolgab izleyinde yorumlayın hemen.