Dünyanın en popüler Japon mangalarından ve animelerinden olan Death Note, Netflix tarafından orijinal film olarak sunulacakken ilk tanıtım videosu da geldi!
İşte Merakla Beklenen O Fragman;
Son düzenleme:
Bu senin dediğin çizgi romanın dizi versiyonu mu olacak bir anlat bakalım.Allahu akbar!
Bu senin dediğin çizgi romanın dizi versiyonu mu olacak bir anlat bakalım.
Netflix dizilerini güzel yapıyor bence iyi olur.Çizgi romanın yani Manganın uyarlaması olan çizgi dizinin yani animenin uyarlaması olacak diyebiliriz.
Ama elbette yerini tutmayacaktır, özellikle ilk 17-18 bölümü tam anlamıyla efsanedir. Yine de anime izlemeye sıcak bakmayan buram buram ön yargı dolu insanlara böylesine zeka dolu kurgunun ulaşması adına iyi bir şey.
Netflix dizilerini güzel yapıyor bence iyi olur.
Sen TWD'ye başla bakacağım.Hazır laf açılmışken Death Note'dan bile daha büyük efsaneyi önermiş miydim sana, Nisanda 3-4 yıl aranın ardından 2.sezonu gümbür gümbür gümbür geliyor. Üstelik senin seveceğin tarzda bir epik future. Umarım ön yargılı davranmayıp hiç olmazsa birkaç bölüm bakarsın, nasılda 20 dk.
Sen TWD'ye başla bakacağım.
Allahu akbar!
Fragman çok iyi, izlemeyi düşünüyorum bu diziyi. Netflix işleri genelde kaliteli oluyor zaten, kötü bir dizi olacağını sanmıyorum.
anime ve film serisinide izleyen birisi olarak heyecanla bekliyordum ama açık ara en çok sevilen karakter L nasıl olurda arap olur vlla hevesim kaçtıSen TWD'ye başla bakacağım.
Aaa şimdi ben bunu izlerim desem @destere bu sözümü unutmaz. En iyisi listeme aldım diyeyim.anime ve film serisinide izleyen birisi olarak heyecanla bekliyordum ama açık ara en çok sevilen karakter L nasıl olurda arap olur vlla hevesim kaçtı
bu başlamadan önce mutlaka animesini izlemelisinAaa şimdi ben bunu izlerim desem @destere bu sözümü unutmaz. En iyisi listeme aldım diyeyim.
Aaa şimdi ben bunu izlerim desem @destere bu sözümü unutmaz. En iyisi listeme aldım diyeyim.
@Tolstoyevski duymasın ama animeyi boşverin animeden hayır gelmez yalnız netflix uyarlaması diziyi izlerimbu başlamadan önce mutlaka animesini izlemelisin
animesi harikaydı bee o kalitede olucaksa diziside güzel olur ama sevdiğimiz karakteri arap yapıcaklarmıs@Tolstoyevski duymasın ama animeyi boşverin animeden hayır gelmez yalnız netflix uyarlaması diziyi izlerim
@Tolstoyevski duymasın ama animeyi boşverin animeden hayır gelmez yalnız netflix uyarlaması diziyi izlerim
bu şekilde bakınca değeri artsada yinede canlı kanlı bişey görmek her zaman daha güzeldir diye düşünüyorumAnimedeki Misa Misa karakterinden haberin yok sanırım.
Arap değildir Afrikalıdıranime ve film serisinide izleyen birisi olarak heyecanla bekliyordum ama açık ara en çok sevilen karakter L nasıl olurda arap olur vlla hevesim kaçtı