O zaman dizi daha da hareketlencek fragmanda Vasilyusu sinirli gösterdiler.güzel bölüm olucak @EFE UYSAL vasilyus intikam alıcaktır
Bu şekilde Ertuğrula karşılık vermiş olur tekfur olduğunu gösterir Vasilyus öğrenirse kalede olduklarını yakalayacaktırturgutu güzelse dövse keşke geçen haftadan karizmasını tekrar sağlasın ayoll
KarizmaAboww Turgut Samsa ve Kutluca kaledemi kalmışlar ay ben geçen bölüm çıkmışlardır diye düşünüyordum yaa
Bu şekilde Ertuğrula karşılık vermiş olur tekfur olduğunu gösterir Vasilyus öğrenirse kalede olduklarını yakalayacaktır
Karizma
Ekli dosyayı görüntüle 54349
Bugün O 3lüyi yakalayıp dayak atsa sen ağlarsınAhh evet yaaa karizmada azda iyi bir herif olsa
Bugün O 3lüyi yakalayıp dayak atsa sen ağlarsın
Turguta dayak atarsa Vasilyuz üzülmicenmiAyy ne ağlıcammm beee beter olsun ooo
Turguta dayak atarsa Vasilyuz üzülmicenmi
Vasilyus yine düşürdüler şuana kadar.turgutu güzelse dövse keşke geçen haftadan karizmasını tekrar sağlasın ayoll
vlla son haftaların en durgun bölümü cnm ne oluyor anlamadım bileVasilyus yine düşürdüler şuana kadar.
Fragmandan belliydi zaten.Mühimmatlar inş gider kaleye ezmesinler.ssvlla son haftaların en durgun bölümü cnm ne oluyor anlamadım bile
Vasilyus hainleri bulup temizleyerekGeldimm ay ölmesinler onlar hele de Haçaturyan usta Ertuğrul güzel plan yaptı inşallah obadaki haini öğrenirler