Sedata byyy.Bu dört kişiye bakınca Şahika gidebilir diyorum yada Pınar ikisinden biri
Sedata byyy.Bu dört kişiye bakınca Şahika gidebilir diyorum yada Pınar ikisinden biri
Hiç destekçisi yok oy gönderende hiç görmedim aksine Şahikaya oy atan çok gördüm anketlerde de Sedat açık ara elenmiş gibiBen onu kalacak diye düşünüyorum ya😉
Bu akşamki yaşanacak olanları görüp öyle konuşalım, bugüne kadar bir yanlışı olmadı Sabriye'nin. İyi o zaman kız kimseyle konuşmasın, bunu mı istiyorsunuz?O adam olmasaydı Sabriye erkenden adaya veda etmişti kızı yalnız koymadı destek oldu yolunu açtı bugün iki yüzlülük yapmış gibi![]()
Hiç destekçisi yok oy gönderende hiç görmedim aksine Şahikaya oy atan çok gördüm anketlerde de Sedat açık ara elenmiş gibi![]()
Ben sırf Adem yalnız kalmasın diye Sabriyeye oy atmıştım fragmandan sonra pişman oldumBu akşamki yaşanacak olanları görüp öyle konuşalım, bugüne kadar bir yanlışı olmadı Sabriye'nin. İyi o zaman kız kimseyle konuşmasın, bunu mı istiyorsunuz?![]()
Bu akşamki yaşanacak olanları görüp öyle konuşalım, bugüne kadar bir yanlışı olmadı Sabriye'nin. İyi o zaman kız kimseyle konuşmasın, bunu mı istiyorsunuz?![]()
Furkan giderse de şaşırmam çok antisi varHımm ben anketlere hiç bakmadım içimden öyle geldi kalır diye düşündüm destekcisi yoksa işi zor o zaman
Furkan giderse de şaşırmam çok antisi var![]()
Sedat gidecek bekleyin görün adamın kimsesi kalmadı zaten kavgada wtmicem dedi artık Acunun işine yaramazBen furkanında kalacağını düşünüyorum bakalım ne olacak iki bayandan biri gider diye
düşünüyorum 🙂
İlhan ile konuşmasına kızıyorsan, senin bir kez daha içimizdeki İrlandalı olduğuna emin oldum. Bu Başakşehirli vatandaş içimize yerleştirilmiş bir ajandır.Ben sırf Adem yalnız kalmasın diye Sabriyeye oy atmıştım fragmandan sonra pişman oldumŞahika ile konuşsun
![]()
Sedat gidecek bekleyin görün adamın kimsesi kalmadı zaten kavgada wtmicem dedi artık Acunun işine yaramaz![]()
Kim kızıyor İlhanla konuşmasına kızacağım kişiler Furkan Sema ve Serhattır net yaniİlhan ile konuşmasına kızıyorsan, senin bir kez daha içimizdeki İrlandalı olduğuna emin oldum. Bu Başakşehirli vatandaş içimize yerleştirilmiş bir ajandır.@Yakamoz-Asi @FaJi
Sedat'ı ben de sevmiyorum ama mesele o değil. Sabriye'nin hiçbir yakınlığı yok onunla. Adem bence İlhan ve Serhat'larla samimi olmasına kızıyor Sabriye'nin.Ademle çok iyi anlaşıyorlardı abi Adem durup dururken öfkelenmiyor sanırım etek konusunu unutmayalım derim ben 😉
Kaç defa İlhan'ı eleştirirken gördüm seni. İçten içe de Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyorsun, senden beklerim yani.Kim kızıyor İlhanla konuşmasına kızacağım kişiler Furkan Sema ve Serhattır net yani![]()
Sedat'ı ben de sevmiyorum ama mesele o değil. Sabriye'nin hiçbir yakınlığı yok onunla. Adem bence İlhan ve Serhat'larla samimi olmasına kızıyor Sabriye'nin.
Şahika iyi tartışır![]()
![]()
Yaptığı yanlış hareketi demi söylemeyelim körü körüne destek mi olalımKaç defa İlhan'ı eleştirirken gördüm seni. İçten içe de Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyorsun, senden beklerim yani.![]()
Sabriye oyunda kendisine laf atan Sedat'a cevap verdi orda. Durup dururken söylemedi ki. Sabriye'nin bir suçu yok.Evette sen bir hatası olmadı dedin ya abi bende sedatla konuşmasında hatalı idi sabriye onu diyorum hiç bir erkeğe öyle denmezdi biraz daha dikkatli olmalı sabriye destekcisi çok bunları bilerek dikkatli olmalı Adem eğer İlhan ile serhatla samimi olmasına kızıyorsa haklı bu ikisi ve diğerleri sabriyeyi dışladılar abi bunu görmesi lazım sabriyenin dimi haksızmıyım 😉