son kol kola oluşumuz bu hafta az yazdım. Artık ilk 5 dışında olurumŞahaneyim yine
Forum sıkıcı ^^
Ömür boyu kol kola olacağız varsın burda olmasınson kol kola oluşumuz bu hafta az yazdım. Artık ilk 5 dışında olurum
Survivorda izle ilk 5 garantivarlik gostermeye başladık güzel bu hafta çıkış haftam oldu
Friends de bir sahne var belli bir yaşda hala bekarlarsa birbirinizle evleniriz diye konusmalari var.Ömür boyu kol kola olacağız varsın burda olmasın
Aaa evet o sahneyi izledim Monica Ve ChendlerFriends de bir sahne var belli bir yaşda hala bekarlarsa birbirinizle evleniriz diye konusmalari var.
Benle sende 5 sene sonra hala bekarsak bakarız
Joey ve Phoepe de birbiriyle düşünülmüştü o sahnedeAaa evet o sahneyi izledim Monica Ve Chendler
Onu hatırlayamadım Rachel'ın erkeklerle olan rüyasında koptum ama hele Ross'un halleriJoey ve Phoepe de birbiriyle düşünülmüştü o sahnede
ben uzun seneler önce izlemiştim tam hatirlamiyorum hangi sezonduOnu hatırlayamadım Rachel'ın erkeklerle olan rüyasında koptum ama hele Ross'un halleri
İlk sezonun final bölümüydü sanırım ya da bir öncesiben uzun seneler önce izlemiştim tam hatirlamiyorum hangi sezondu
Ne alaka lan. İlla 1 yıl varken mi çalışılıyor bu sınav.Benim daha 2 senem var iyi misin? @vadikızı