Bozuk saat senmişsin anlaşıldıOgeday ne süt oğlanı.![]()
Gerçekten süt kavgada hep direk geri vites yapıyorOgeday ne süt oğlanı.![]()
Adam tek isim destekliyorum diyor takım desteklemiyor safBozuk saat senmişsin anlaşıldı![]()
Bozuk saat senmişsin anlaşıldı![]()
Tamam işte desteklediği isimlerin biri doğru diğeri hatalı sen de atlamasana bir her şeye hangi birinize yetişecem benAdam tek isim destekliyorum diyor takım desteklemiyor saf![]()
Turabiyi bir daha almazlar bence zaten 2 kere şampi olduSeneye bozayım seni. Turabi geliyor gümbür gümbür.![]()
Gerçekten süt kavgada hep direk geri vites yapıyor![]()
Turabiyi bir daha almazlar bence zaten 2 kere şampi oldu![]()
![]()
Semih reyiz var o yeterHiç kavgasını izlemedim ama tipinden Bull oğlanın. Ağzına vurardım.
Bende öyle düşünüyorum ama Acun reyting getireceğini bildiği için alabilir.![]()
Seneye bozayım seni. Turabi geliyor gümbür gümbür.![]()
Semih reyiz var o yeter![]()
![]()
Birşeyde bilin be Adem kendisi doping yapıp yasaklı madde bile içtiğini bilmiyormuş hoca kurbanı olmuş biraz araştırınBak bu adam ne Turabi gibi çakma dövüşçü ne de Adem gibi dopingli dövüşçü alayı gelsin hepsini alır gerek boksta gerek survivorda
![]()
Yav he he hep öyle olur zaten ben de inandımBirşeyde bilin be Adem kendisi doping yapıp yasaklı madde bile içtiğini bilmiyormuş hoca kurbanı olmuş biraz araştırın![]()
Bak bu adam ne Turabi gibi çakma dövüşçü ne de Adem gibi dopingli dövüşçü alayı gelsin hepsini alır gerek boksta gerek survivorda
![]()
Sana inan diyen kimYav he he hep öyle olur zaten ben de inandım![]()
Reyize ağır hakaretleri affetmemSemih, çömelerek koşan hiç seyir zevki vermeyen kişi mi.![]()
Adamın bir tane hareketi var dövüşte kullandığı onu yaptı her zaman turabi gibi şaklabanlık peşinde koşmadıYürü git yalak kene.
Turabi çakması hareketleri ile çakmalığın alası bu asıl.![]()
Sana inan diyen kim
Reyize ağır hakaretleri affetmem![]()
Şimdi iyiyiz bırak All Starı kavga etmiyelimSemihte hiç zevk almıyordum güç yok hiç.
Neyse şuan Adem için beraber takılalım sonra atarım seni köşeye.![]()