Kız sen ezik misinseni güldürsünde bin tane böyle smail atsın deniz ya
bizi yok say senn
Ayna gibisin ZatenKendimden biliyorum, ondan dedim.
Kız sen ezik misin
Ayna gibisin Zaten
Sende mi kendinde beni görüyorsun.Kız sen ezik misin
Ayna gibisin Zaten
Ayy bi zahmet reklam girmesin Zaten ayrıca neden bu kanıya kapıldın
Seni seviyom ya hani ben ondan eziyorumEzik dark ne lan?!?
Hayır sen kendinde beni görüyorsunSende mi kendinde beni görüyorsun.
Ne biçim neden lan buAyy bi zahmet reklam girmesin Zaten ayrıca neden bu kanıya kapıldın
Seni seviyom ya hani ben ondan eziyorum
Hayır sen kendinde beni görüyorsun
yani yanlis türkce kurbani olup yanlis ifade etmis olabilirim. Benim demek istedigim birine darildiginda iyi olmuyor neyse toparlayamiyorum unut gitsinAyy bi zahmet reklam girmesin Zaten ayrıca neden bu kanıya kapıldın
Ayy niye kırayım sizibana denk geldi ama ben korkmuyorum çünkü biliyorum ki @denizz19 bonişim bana kıyamaz
Kemal gibiyim sürekli bahanem varNe biçim neden lan bu
En sevdiklerime çok büyük tepkilerim olmaz genelde kızarım ama ağır olmaz bu çok zoruma gitmemişseyani yanlis türkce kurbani olup yanlis ifade etmis olabilirim. Benim demek istedigim birine darildiginda iyi olmuyor neyse toparlayamiyorum unut gitsin
Ayy niye kırayım sizi
Kemal gibiyim sürekli bahanem var
En sevdiklerime çok büyük tepkilerim olmaz genelde kızarım ama ağır olmaz bu çok zoruma gitmemişse
Ayy o nasıl çay duman bile çıkmıyorayyy sen kemal gibi olmaaa yaaa
Birbirimize benziyoruz işte bu kadar basit.Ayy bi zahmet reklam girmesin Zaten ayrıca neden bu kanıya kapıldın
Kemal'in bahaneleri mantıklı olur.Ayy niye kırayım sizi
Kemal gibiyim sürekli bahanem var
En sevdiklerime çok büyük tepkilerim olmaz genelde kızarım ama ağır olmaz bu çok zoruma gitmemişse
Ayy o nasıl çay duman bile çıkmıyor
Zehra çok fena ya yeminle tilki gibi bir Hasibe de buZehra yine iş başında
Ben acıktım ya yemek yiyecem zaten 1 haftada 1 kilo daha verdim. Gece yemeklere devam etmeliyimZehra çok fena ya yeminle tilki gibi bir Hasibe de bu