75 bölümdür ilk kez entrika yapıyor adam akıllı.Başka kötü karakter Yok diyorlardı alın size Defne kırk takla kırk oyun
Neriman hanim Zehra , bunlarda kötuBaşka kötü karakter Yok diyorlardı alın size Defne kırk takla kırk oyun
Hocası Kemal75 bölümdür ilk kez entrika yapıyor adam akıllı.
Neriman kötü sayılmaz ama Zehra da fırıldakNeriman hanim Zehra , bunlarda kötu
Neriman'ın kötülüğünden zarar gelmez.Neriman hanim Zehra , bunlarda kötu
ama bak girmeyecektim bugün, yinede cok kaldim.Bari bal kabağına dönüşüp gitseydin
İyi peki teşekkür ederim kırmayıp geldiğin içinama bak girmeyecektim bugün, yinede cok kaldim.
ama bak girmeyecektim bugün, yinede cok kaldim.
Niye evlenecen miEvli olanın eğütim görmeye hakkı yok mu? Sistem gerçekden de böyle mi? Umarım değildir.
ama sondaki smile pek hosuma gitmediİyi peki teşekkür ederim kırmayıp geldiğin için
AynenÇok mu belli ettim lan?
Her şey için teşekkürlerama sondaki smile pek hosuma gitmedi
Sinsilikden o ya başka bir şey değil.ama sondaki smile pek hosuma gitmedi
bu 3 smile de biraz fazla olduAynen
Her şey için teşekkürler
Kes lan zurnaSinsilikden o ya başka bir şey değil.
Teşekkürler ya çok tatlı hatunsun nereye gidiyon benim gibi şahane bir insanı bırakıp nereye gidiyon bu ezik Dark ile mi takılayımbu 3 smile de biraz fazla oldu
bu 3 smile de biraz fazla oldu
Kes lan zurna
Teşekkürler ya çok tatlı hatunsun nereye gidiyon benim gibi şahane bir insanı bırakıp nereye gidiyon bu ezik Dark ile mi takılayım
Kendimden biliyorum, ondan dedim.Kes lan zurna
Teşekkürler ya çok tatlı hatunsun nereye gidiyon benim gibi şahane bir insanı bırakıp nereye gidiyon bu ezik Dark ile mi takılayım