AMC The Walking Dead 7. Sezon Yorumları

legion ve blacksails in yeni bölümleri gelmiş kaçırma :) ben şimdi onlara dalıyorum :)

benim negan dan tek beklentim rick le daryl ı eşek cennetine yollaması onun haricinde onu desteklemek için başka bir nedenim yok :)
bua rada maggie yi özledim harbiden ya kız gerçektenmi hamile nedir çok seyrek çıkmaya başladı :)
Hahah senaryo sıkıntılı bu sezon. :A Senin Darylin bile pasif kaldı bu sezon. Negan yanına aldı 3-4 bölüm pasif gitti niye yanına aldı o bile meçhul sonra geri kaçtı dolaşıyor öyle şimdi. :F
hhaha negandan tek korkmayıp kafa tutan darly oldu ayoll rick ne derse halfiyen yapıyor korkusunada ölüyor :A

Valla bende anlamadım ya çok az gözüküyor. :D Senaryoda bir gariplik var cidden. :D

Şu bir kız var oda şişmiş adını unuttum geçen yıl hamileydi demek ki kiloları veremedi mi naptı anlamadım. (b)Sasha bile hamilelikten hemen sonra verdi kiloları. :F
sasha muhteşem durumda onu sevmeye başladım :) sanırım tara yı diyorsun o lez değilmiydi :)
la şimdi sense8 i izliyorum kimkime çalışıyor belli değil bazı sahneleri berbat:)

hhaha negandan tek korkmayıp kafa tutan darly oldu ayoll rick ne derse halfiyen yapıyor korkusunada ölüyor :A
ama negan da senin daryl ı beğendi sanırım haremine almak istedi yoksa daryl ı çok kolay öldürebilirdi ama yapmadı :) sanırım hareminin en güzel köşesine daryl ı yerleştirecek :)

Son düzenleme:
sasha muhteşem durumda onu sevmeye başladım :) sanırım tara yı diyorsun o lez değilmiydi :)
la şimdi sense yi izliyorum kimkime çalışıyor belli değil bazı sahneleri berbat:)

ama negan da senin daryl ı beğendi sanırım haremine almak istedi yoksa daryl ı çok kolay öldürebilirdi ama yapmadı :) sanırım hareminin en güzel köşesine daryl ı yerleştirecek :)
hhahaha magiesiz bir sezon sper oluyor bu arada ayoll sadece 1 defa kendine özel bölüm yapıldı oda en kötü bölümdü bu sezonun :A @Harunnn60

hhahaha magiesiz bir sezon sper oluyor bu arada ayoll sadece 1 defa kendine özel bölüm yapıldı oda en kötü bölümdü bu sezonun :A @Harunnn60
sana öyle gelmesi normal kıskançlıktan çatlamışsındır tabi :) keşke her bölüm maggie olsa hatta rol almasına bile gerek yok maggie nin resmini koysunlar ekrana 45 dakika hiç sıkılmadan izlerim :)

sana öyle gelmesi normal kıskançlıktan çatlamışsındır tabi :) keşke her bölüm maggie olsa hatta rol almasına bile gerek yok maggie nin resmini koysunlar ekrana 45 dakika hiç sıkılmadan izlerim :)
aa bak darl içinde özel bölüm yapılmıstı ayy işte özel bölüm yapılıcaksa sadece darly için olmalı diğer karakterler tek başlarına çekilmiyor ayoll :A

7x11
Günlük dizi tadında ilerliyor. :) :A
Negan olunca dizi bir tık daha iyi oluyor adam öyle bir geriyor ki diziyi. :D
Eugune ortama ayak uyduracak bu gidişle bakalım oradan bir şey çıkar kesin ihanet edeceğini düşünmüyorum .:)
Negan'ın diğer adama inanmasına şaşırdım. :)

7.5

7x12

Bu bölüm iyiydi bolca zombi sahnesi vardı. :F
Rick ile Michonne mart ayı kedileri gibi durmadan seviştiler. :F Hahah Rick'ten 1-2 gün kalalım diyor hesapta yalnız kalmak istiyor. :A

Geyik sahnesi çok yapaydı cidden orası kötü olmuş ama onu geçtim bir mantık hatası var. Şimdi lunaparkta Rickler arabaya bindiler Michonne de bagaja atladı kapattı. Ama o sahneden sonra rick arabanın üst camında çıktı michonne de çıktı.(b) Benim anlamadığım bağajdan arabanın içine geçiş mi var yoksa bu nasıl oluyor.:F

Rosita-Sasha bi cacık yapamaz. :X

Spoiler içinde ki soruma cevap verin bakayım. :A @destere @Çiğdem- @MasacRE-

7x12

Rick ile Michonne mart ayı kedileri gibi durmadan seviştiler. :F Hahah Rick'ten 1-2 gün kalalım diyor hesapta yalnız kalmak istiyor. :A

Geyik sahnesi çok yapaydı cidden orası kötü olmuş ama onu geçtim bir mantık hatası var. Şimdi lunaparkta Rickler arabaya bindiler Michonne de bagaja atladı kapattı. Ama o sahneden sonra rick arabanın üst camında çıktı michonne de çıktı.(b) Benim anlamadığım bağajdan arabanın içine geçiş mi var yoksa bu nasıl oluyor.:F

bu bölümden rick michonne dısında birşey anlamadık biz cnm @destere sadece güzel dedi bölüme o cevapalsın :A

7x12

Kadının katanası var yahu, kesivermiştir koltuğu çıkmıştır :A

Aynen, izle geç :A Bu sezon berbat ya, şu Negan'la yapılacak savaş var ya tüm diziler tarihindeki en iyi savaş olması lazım, anca öyle kurtarırlar durumu :A

Bu arada en son 14 çıktı @destere için Maggie'yi Çiğdem için Daryl'ı koymuşlar onlar bile kurtaramamış bölümü :A
Ben Maggie'nin yüzünü unuttum be. :A

Şu kötü sezonda Negan olmasa dizinin halini düşünemiyorum. :fearscream::fearful:

7x12

çok kolay tabiki bağajla arka koltuk arasında gizli bir kapı var anlamadığın şey bumu yani :)
hem bu bölüm güzeldi ben sevmiştim sevişip oynaştılar bol bol yemek yediler hemde kalitelisinden zevkine zombi öldürdüler falandı filandı :)
rista ve sasha konusunda katılıyorum sana inşallah rositaya bişey olmaz çok salakça şeyler yapıyor:) maggie nin olmadığı bölümler rositaya bakıp avunuyoruz bari :)

7x13

Kötü bölüm diyorlardı normaldi bence. :) Acaba kötü bölümlere alıştım diye mi normal geldi acaba. (b)

Negan ve Sonunda Carol savaşmaya ikna oldular çok şükür yarabbim. :F 13 bölüm bunu mu bekledik yani anlamadım. Neyse Ezeikel'in ikna olması için sevdiği birisinin ölmesi lazımdı o yüzde şaşırmadım.
Diğer adamın da planını anladım zaten.

Şu kurtarıcılar çokk gıcık ya. Nasıl dayanıyorlar bunlara.ss:unamused::unamused:

7.8

@destere @Çiğdem- @MasacRE- @tolgab izlediniz mi yorumunuzu göremedim. :A

7x13

Kötü bölüm diyorlardı normaldi bence. :) Acaba kötü bölümlere alıştım diye mi normal geldi acaba. (b)

Negan ve Sonunda Carol savaşmaya ikna oldular çok şükür yarabbim. :F 13 bölüm bunu mu bekledik yani anlamadım. Neyse Ezeikel'in ikna olması için sevdiği birisinin ölmesi lazımdı o yüzde şaşırmadım.

Şu kurtarıcılar çokk gıcık ya. Nasıl dayanıyorlar bunlara.ss:unamused::unamused:

7.8

İzledim de artık yorum yazasım gelmiyor :A

7x13

7.8

12 den sonra yine durakladım ben ayoll diğer bölümlere henüz bakamadım :A @destere