Survivor All Star 2018'Mi Geliyor?

All star için 1 yıl daha beklenebilir aslında ama bu 2 sezondan da çıkar yeterince yarışmacı. Öncekilerle birlikte iyi bir kadro çıkartır Acun.

2012'den itibaren olabilir. Hakan Merve falan bir daha gelmesin.:F
Turabi HilmiCem'de gelmez bence. Duygu'da gitmez. Son 2 yıl ağırlıklı bir All Star olur ben izlemem.:A
Nagihan cidden katılır mı.:F

Turabi ben ne zaman olsa gelirim diyordu. Ben de gelmesini isterim zaten. Gelsin de Atakan ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstersin :A

All star için 1 yıl daha beklenebilir aslında ama bu 2 sezondan da çıkar yeterince yarışmacı. Öncekilerle birlikte iyi bir kadro çıkartır Acun.

Turabi ben ne zaman olsa gelirim diyordu. Ben de gelmesini isterim zaten. Gelsin de Atakan ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstersin :A
Semih Öztürk reyiside es geçme :A

Olursa izlerim. Bu sene izlemiyorum zaten. Gelmesini istediklerim;
Nihat Altınkaya
Murat Ceylan
Yiğit Dikmen
Hakan Hatipoğlu
Semih Öztürk

Hakan başlarda Panorama'yı bırakmam diyordu ama son zamanlarda sessiz kalıyor All-Star sorularına demek ki katılacak :A Zaten onsuz bir All-Star düşünülemez :A
İstediğim kişiler son 2 sene: :A
Semih Öztürk
Adem Kılıççı
Nagihan Karadere
Damla Can
Atakan Arslan
Erdi Ünve
Sabriye
İlhan Mansız

İstediğim kişiler son 2 sene: :A
Semih Öztürk
Adem Kılıççı
Nagihan Karadere
Damla Can
Atakan Arslan
Erdi Ünve
Sabriye
İlhan Mansız
Erdi çalışsın biraz yoksa All-Star'da ilk haftadan bile gidebilir :F Duygu Çetinkaya'yı Turabi ve Hilmicem nasıl şutlamışlardı hatırla :A

Önceki yıllardan Nihat Doğan'ı da çağırır kesin bu sefer :D

Turabi gelirse desteklerim yine efsaneyi.:Z
Atakan kim oluyor Turabi özentisi. Sadece aslını yaşatır.:A

Erdi çalışsın biraz yoksa All-Star'da ilk haftadan bile gidebilir :F Duygu Çetinkaya'yı Turabi ve Hilmicem nasıl şutlamışlardı hatırla :A

Önceki yıllardan Nihat Doğan'ı da çağırır kesin bu sefer :D
Her türlü All Star olursa güzel ve çekişmeli olacağı net yani beklemek lazım biraz :A

Turabi gelirse desteklerim yine efsaneyi.:Z
Atakan kim oluyor Turabi özentisi. Sadece aslını yaşatır.:A
Atakan'ın Turabi ile hiçbir alakası yok, uydurma :A Olsa ben desteklemezdim zaten. Olursa izle ve gör senin Turabi'nin nasıl ezileceğini :A

Semih Öztürk reyiside es geçme :A
Şu Damla ile Serkay'a geçilip 4. olan Semih Öztürk reyisden mi bahsediyoruz :A Turabi'yi hiç sevmem Semih'e yine az çok sempatim var ama şu bir gerçek ki Turabi karşısında hiçbir şansı yok. Onun hakkından Atakan gelecektir değil mi @Bully :A

Ha bu arada Semih'in bir şansı olabilir onu atlamayalım. Turabi agresif adam, Semih bunu bir güzel dellendirirse en son döver onu ve diskalifiye olarak adaya veda eder :A

Son düzenleme:
O zaman senin gibi Turabi fanboylarının uydurmasıdır işte çekememişlerdir Atakan'ı :A

Medya fanboy mu.:A
Rekorların adamı karşısında şansı yok. Adam 170 kiloluk rekoru ile hala hafızalarda zaten Ahmet ile 29 saniyede parkur bitirdi yani hız desen o biçim. Atışları da iyi zeki de. Ahlakıda adamlık üzerine kurulu muhteşem biri Turabi. Şansı yok.:A

Medya fanboy mu.:A
Rekorların adamı karşısında şansı yok. Adam 170 kiloluk rekoru ile hala hafızalarda zaten Ahmet ile 29 saniyede parkur bitirdi yani hız desen o biçim. Atışları da iyi zeki de. Ahlakıda adamlık üzerine kurulu muhteşem biri Turabi. Şansı yok.:A
Hadi güç, hız falan neyse de ahlak diyerek iyi güldürdün doğrusu :A

Hadi güç, hız falan neyse de ahlak diyerek iyi güldürdün doğrusu :A

Kadınlara saygısı sonsuz biriydi tartıştığı isimler hep erkekti adamlık işte.:A
Neyse zamanında Hasan'a bel bağlayanlar şimdi Atakan'a bel bağlamışlar. Netice aynı olacak neyse ki.:)))

Kadınlara saygısı sonsuz biriydi tartıştığı isimler hep erkekti adamlık işte.:A
Neyse zamanında Hasan'a bel bağlayanlar şimdi Atakan'a bel bağlamışlar. Netice aynı olacak neyse ki.:)))
Hasan ile Atakan bir değil. Neyse ya dediğim gibi olursa görüşürüz işte :A