Sen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.Çatlatma da açıklamaya devam et![]()
Sen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.Çatlatma da açıklamaya devam et![]()
Gooooolllll işte budur harikasın @turkuazz@turkuazz'ın oyları;
Bully (Süper Baba)-4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)-3
Harunnn60 (Çılgın Bediş)-2
Ahmad (Cennet Mahallesi)-1
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60
AA valla bilmiyorum ben diziyi de izlememiştim Zaten ama Müziği güzeldirDerhal o tavrı geliştirCiddi bir şey sorucam. Bu Süper Baba dizisinin şarkısı ilk bu dizide mi çıktı yoksa daha önce var mıydı? Bilmiyorum aydınlat beni
![]()
Evet hislerini okuyorum ne kadar da güzelSen her bu tarz mesaj yazdığında nedense paylaşmış oluyorum.![]()
Hala 4 oy mu var bitir hoca bitir artıkSON 4 OY....!
Zevksiz kişiler neden jüri ki.s.s@turkuazz'ın oyları;
Bully (Süper Baba)-4
batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)-3
Harunnn60 (Çılgın Bediş)-2
Ahmad (Cennet Mahallesi)-1
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60
Güzel şarkı zaten bizde ondan destekliyoruzAA valla bilmiyorum ben diziyi de izlememiştim Zaten ama Müziği güzeldir![]()
@dosimosi çok teşekkürler canım arkadaşım benimJüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
4 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) (100 puan hakkım olsa 100 puan veririm. Harika!!!!!!!)
4 Bully (Süper Baba) ( çocukluğuma gittim,anlamı olan bir şarkı )
2 Ahmad (Cennet Mahallesi)
1 Harunnn60 (Çılgın Bediş) ( Daha sarki paylasimi yapilmadan bir arkadaşa demiştim Cilgin Bedis ile gelen 1 puani kapar diye)
Abla senin de dizi izlemede hep bir sorun oluyor. .ssBen iki haftadır cuma dizilerime bakamıyorum ya
Yine bu iyi jüri başkanı, diğerine göre en azından.Jüri başkanımız @MasacRE-'nin oyları;
4 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında)
4 Bully (Süper Baba)
3 Ahmad (Cennet Mahallesi)
1 Harunnn60 (Çılgın Bediş)
Kaç ay oldu paylaşalı.
Abla senin de dizi izlemede hep bir sorun oluyor. .ss