Güzel bence abla, kıymetini bilmemiz lazım böyle sanatçıların
Sen nerden çıktın faranjitYo hayır Süper Baba kazanacak.
Yok artık bir de beni kandırıyor az değilsin sen @dosimosiJüri başkanımız @dosimosi'nin oyları;
4 batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) (100 puan hakkım olsa 100 puan veririm. Harika!!!!!!!)
4 Bully (Süper Baba) ( çocukluğuma gittim,anlamı olan bir şarkı )
2 Ahmad (Cennet Mahallesi)
1 Harunnn60 (Çılgın Bediş) ( Daha sarki paylasimi yapilmadan bir arkadaşa demiştim Cilgin Bedis ile gelen 1 puani kapar diye)
Bu yorumumu komik bulup gülen @batuhankaralar @Bully ve @denizz19Kafam ağridi biraz mola verecem.
Beni cok kişi sinir edip üzünce bünye kaldirmadi.
10 dakikaya gelirim
Elendim gibi ama sizin için 2 oya daha bakar çıkarım
aaa yok bilmiyordum ilk yarısına baktım şuan şarkının çok hoş görünüyor
bu çelik çok klas adam
Hadi be, roman güçü.İLK 14 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Ahmad (Cennet Mahallesi) 38
2) Bully (Süper Baba) 35
3) batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) 28
4) Harunnn60 (Çılgın Bediş) 28
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @dosimosi @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @Yakamoz-Asi
Benim yoğun çabalarım kanka aşkımdan 4 vermişYok artık bir de beni kandırıyor az değilsin sen @dosimosi
Sen de her şeyi kınıyon .ss
SON 5 OY KALDI. Son duruma kadar hiç bir şey belli değil.daha oylar var ya dur bakalım kaç oy kaldı @mrt-06 atacan
Kıran kırana mücadele var reytingler tavan Hasta hasta bakmaya çalışıyorum bu azmimden dolayı beni elemeyin lütfen daha çok yapacağım şey varİLK 14 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) Ahmad (Cennet Mahallesi) 38
2) Bully (Süper Baba) 35
3) batuhankaralar (Parmaklıklar Ardında) 28
4) Harunnn60 (Çılgın Bediş) 28
@Ahmad @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @dosimosi @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @Yakamoz-Asi
Aboowww @denizz19 nasıl beddua ettiyse hasta etmişsin çocuğu.Kıran kırana mücadele var reytingler tavan Hasta hasta bakmaya çalışıyorum bu azmimden dolayı beni elemeyin lütfen daha çok yapacağım şey var