Fotoğraf çekin birde, gerçi kalabalık olur ama.
Keşke ama yanına yaklaşamam ki yaklaşsamda utanırım ben diyemem ya
Fotoğraf çekin birde, gerçi kalabalık olur ama.
Cesaretini topla ya ne olacak. Bak @denizz19'un kaç tane ünlüyle fotosu var.Keşke ama yanına yaklaşamam ki yaklaşsamda utanırım ben diyemem ya
Umarım yaklaşırsın.Yaklaşabilirsem dur bakalım yarın neler olacak @denizz19 alışkın valla çekinir o
Umarım yaklaşırsın.
Hayattaki şansım temsili değil.
Yani ne kadar şansızsın gördün ama çekecek kamera yok demek istedim burada çok kullanılan bir söz. Genelde capslerde. .ss?? anlamadim tam ?
Ama ben bazen anlamıyorum türkçe yetersizliğindenYani ne kadar şansızsın gördün ama çekecek kamera yok demek istedim burada çok kullanılan bir söz. Genelde capslerde. .ss
ben çözdüm seni 😉Çatlamadım be şakasına sorayım dedim yarın konsere gitcem diye keyfim yerinde neşeli neşeli atayım dedim hemen meraklı ediyon ha
Size uzay konsepti yaparız.
ben çözdüm seni 😉
Niye ya Deniz'e uzaylı kostümü yakışır.ay o olmaz
Bir tahminin var mı elenen konusunda.Geldim @mrt-06 diğer yarışmalarda yarışıyorken bile sonucları takip etmiyordum burda juriykende geldim farkı sen tabikide
1 verdiğim kesin olarak elenir ayoll ama oyum açıklanmadan isim vermiyeyimNiye ya Deniz'e uzaylı kostümü yakışır.
Bir tahminin var mı elenen konusunda.
görmedim bunuşaka amaçlı sordum ben tamammı herşeyin üzerine yemin ederim zeynep