Şarkı harika değil mi ama ya fena gaza getiriyor![]()
Şarkı harika değil mi ama ya fena gaza getiriyor![]()
Devam et böyle senŞarkı harika değil mi ama ya fena gaza getiriyor![]()
Baktın az mesaj var hemen denizi öne at![]()
Daha yeni geldim ya bütün gün yazamadım.Baktın az mesaj var hemen denizi öne at![]()
Bugün başladımsen ne zamandan veri oryantal şov yapıyosun deniz
Uzun zamandır bu işe gönül vermiş.sen ne zamandan veri oryantal şov yapıyosun deniz
Daha yeni geldim ya bütün gün yazamadım.![]()
Bugün başladım![]()
Uzun zamandır bu işe gönül vermiş.![]()
O sana mesaj atmadı mı?Atacan şu emrenin konusu nerde bana bir diyin ya oy göndermedim daha ne zamana
kadar oy göndermem lazım
vayy görmek için sabırsızlanıyorum hahaa
O sana mesaj atmadı mı?
Son gün yanlış hatırlamıyorsam Salı'ydı demi @xemrexxx.attıda ben en son günü yazmıştı konuda ona bakacam da o yüzden soruyorum
Son gün yanlış hatırlamıyorsam Salı'ydı demi @xemrexxx.![]()
Ne konserine gidiyon abla.Buldum konuyu yarın 23 imiş bugün gece göndereyim yarın konsere gitcemm eğlencem
gönderemeyebilirim yarın![]()
Ne konserine gidiyon abla.
Ben de yarın 22.59'da gönderirim o zaman.![]()
deniz o şarkı olmadi. uymadı malesef. Messengerde yazdim, diye yazarken senden cevap geldiBugün başladım![]()
Sen Mustafa Ceceli'yi çok seversin, mutluluğunu tahmin edebiliyorum.Ayy yarın kayseriye mustafa ceceli geliyor avm açılışına yakın bize ona gitcem o yüzden bu gün keyfim yerindee
![]()
Sen Mustafa Ceceli'yi çok seversin, mutluluğunu tahmin edebiliyorum.İyi eğlenceler o zaman.
![]()
Fotoğraf çekin birde, gerçi kalabalık olur ama.evet çok severimm dünden beri durmadan şarkılarını dinliyorum çok heyecanlıyım
yakından da görürüm inşallah tşk ederim cnm