Şu avatarında ki adamı değiş kıl oldumOnların abi - kardeş ilişkileri vardı yalnız, Kıvanç'ın da Sekiz rolüne ihtiyacı vardı Kuzey Güney dizisi öncesi.
Burak, Çağatay'ın başrol olduğu diziye sonradan katılmaz, ihtiyacı da yok zaten
Şu avatarında ki adamı değiş kıl oldumOnların abi - kardeş ilişkileri vardı yalnız, Kıvanç'ın da Sekiz rolüne ihtiyacı vardı Kuzey Güney dizisi öncesi.
Burak, Çağatay'ın başrol olduğu diziye sonradan katılmaz, ihtiyacı da yok zaten
Adem reyize laf yok, adam gibi adamdır kendisi şampiyon yapacağız inşallahŞu avatarında ki adamı değiş kıl oldum
Ben daha seyretmedim ama Çocuklar Duymasın fanı olarak Havucu destekliyorumAdem reyize laf yok, adam gibi adamdır kendisi şampiyon yapacağız inşallah
Sen kimi destekliyorsun
Olmadı evet. Efe sandimÇok iyi durmadı gibi sanki. ss
@dosimosi beğendiyse kalsınBu daha iyi olur
Ekli dosyayı görüntüle 54174
Beğenmedim berbat@dosimosi beğendiyse kalsın
Ama vücut kısmının açık olması da çok hoşuma gitmedi açıkçası bilemiyorum
Deneye deneye doğruyu bulacaz inşallah, az sabır canımBeğenmedim berbat
Ben sana ayarlarım. Üstünde yazi istermisin?Deneye deneye doğruyu bulacaz inşallah, az sabır canım
Çiğdemgillerin dikkatini çeker daha ne olsun@dosimosi beğendiyse kalsın
Ama vücut kısmının açık olması da çok hoşuma gitmedi açıkçası bilemiyorum
Ademle alakalı mı bir avatar olacak yoksa özel bir şey miBen sana ayarlarım. Üstünde yazi istermisin?
Ademle tabiki şuan onu istediğini biliyorumAdemle alakalı mı bir avatar olacak yoksa özel bir şey mi
Yazıya gerek yok ya, ben zaten sadelikten yanayımdır Kendi zevkine göre güzel bir Adem resmi bulsan yeterAdemle tabiki şuan onu istediğini biliyorum
Efenin en son olani al bi şimdilik. oda fena değil. sonra bakacağımYazıya gerek yok ya, ben zaten sadelikten yanayımdır Kendi zevkine göre güzel bir Adem resmi bulsan yeter
Çiğdemgillerin dikkatini çeker daha ne olsun
Ekli dosyayı görüntüle 54175
Fena durmadı aslında beğendimEfenin en son olani al bi şimdilik. oda fena değil. sonra bakacağım
Maşallah sende de ne arşiv varmış kankaDaha ne bulayım
Ekli dosyayı görüntüle 54176