Şu avatarında ki adamı değiş kıl oldumOnların abi - kardeş ilişkileri vardı yalnız, Kıvanç'ın da Sekiz rolüne ihtiyacı vardı Kuzey Güney dizisi öncesi.
Burak, Çağatay'ın başrol olduğu diziye sonradan katılmaz, ihtiyacı da yok zaten![]()
Şu avatarında ki adamı değiş kıl oldumOnların abi - kardeş ilişkileri vardı yalnız, Kıvanç'ın da Sekiz rolüne ihtiyacı vardı Kuzey Güney dizisi öncesi.
Burak, Çağatay'ın başrol olduğu diziye sonradan katılmaz, ihtiyacı da yok zaten![]()
Adem reyize laf yok, adam gibi adamdır kendisi şampiyon yapacağız inşallahŞu avatarında ki adamı değiş kıl oldum![]()
Ben daha seyretmedim ama Çocuklar Duymasın fanı olarak Havucu destekliyorumAdem reyize laf yok, adam gibi adamdır kendisi şampiyon yapacağız inşallah
Sen kimi destekliyorsun![]()
Çok iyi durmadı gibi sanki. ss
Olmadı evet. Efe sandimÇok iyi durmadı gibi sanki. ss
@dosimosi beğendiyse kalsın
Beğenmedim berbat@dosimosi beğendiyse kalsın
Ama vücut kısmının açık olması da çok hoşuma gitmedi açıkçası bilemiyorum![]()
Deneye deneye doğruyu bulacaz inşallah, az sabır canımBeğenmedim berbat![]()
Ben sana ayarlarım. Üstünde yazi istermisin?Deneye deneye doğruyu bulacaz inşallah, az sabır canım![]()
Çiğdemgillerin dikkatini çeker daha ne olsun@dosimosi beğendiyse kalsın
Ama vücut kısmının açık olması da çok hoşuma gitmedi açıkçası bilemiyorum![]()
Ademle alakalı mı bir avatar olacak yoksa özel bir şey miBen sana ayarlarım. Üstünde yazi istermisin?
Ademle tabikiAdemle alakalı mı bir avatar olacak yoksa özel bir şey mi![]()
Yazıya gerek yok ya, ben zaten sadelikten yanayımdırAdemle tabikişuan onu istediğini biliyorum
![]()
Efenin en son olani al bi şimdilik. oda fena değil. sonra bakacağımYazıya gerek yok ya, ben zaten sadelikten yanayımdırKendi zevkine göre güzel bir Adem resmi bulsan yeter
![]()
Fena durmadı aslında beğendimEfenin en son olani al bi şimdilik. oda fena değil. sonra bakacağım![]()
Maşallah sende de ne arşiv varmış kanka