Kumda oynamak farklı şey@Bully Ne oldu sizin futbolcu eskilerine öyle ya![]()
Evet hatırlıyorum. Yattara baya iyiydi buradaSerhat yakışmadı o hatalar. ss Başkası yapsa parçalarsın
Kumda oynamak farklı şey
Nouma da fos çıkmıştı bu oyunda, bilmem hatırlar mısın![]()
Senin Bulut güzel oynuyor, zaten ünlü bir Fenerbahçeli futbolcunun oğluymuş, almış babasının genleriniIlk oyunda ilhan kaybetmiş. Bulut harika gol atmiş 2. gol.
Sizin yorumlara bakmiyorum![]()
Yattara iyiydi baya evet, zaten hızlı adamlar kumda etkili olurEvet hatırlıyorum. Yattara baya iyiydi buradaYalnız Sedat İlhandan da Serhattan da iyi oynuyor
![]()
öylemi bilmiyordum. Eve gidince bi arastirayimSenin Bulut güzel oynuyor, zaten ünlü bir Fenerbahçeli futbolcunun oğluymuş, almış babasının genlerini
Yattara iyiydi baya evet, zaten hızlı adamlar kumda etkili olur
Sedat cidden yardırıyorAdem de bitirişi yaptı ve elini uzattı ona, adam gibi adam
![]()
Serhat ile İlhan'dan korkarken Sedat ile Adem çıktı başımızaSedat İlhan'dan daha iyi valla
Adem de muhteşem oynuyor, tam savaşçı
Ve Adem'in golüyle ödül ünlülerin
@MasacRE- nerelerdesin canım![]()
İkinci tur büyük hezimet, 5-0Serhat ile İlhan'dan korkarken Sedat ile Adem çıktı başımızaNeyse olur böyle şeyler önemli olan dokunulmazlık zaten
![]()
İkinci tur büyük hezimet, 5-0
Ogeday'ı ilk kez böyle görüyorum, zaten de böyle olması lazım, ayarı veriyor arkadaşlarına
Anıl da kabul ediyor, ne değişik adam![]()
Aynen abla ödülleri ünlüler kapıyorGerçekten sinirlenmiş Ogeday kaybetmeleri kötü olmuş bayadır açlar diye biliyorum ben
Aynen abla ödülleri ünlüler kapıyorİlhan'ın bir sözü vardı ödülleri alalım, gerekirse dokunulmazlık verelim diye, aynen öyle yapıyor ünlüler
![]()
Eve geldim interneti açtım ödülü yiyorlardıSedat İlhan'dan daha iyi valla
Adem de muhteşem oynuyor, tam savaşçı
Ve Adem'in golüyle ödül ünlülerin
@MasacRE- nerelerdesin canım![]()
Eve geldim interneti açtım ödülü yiyorlardıArtık yarın özette izlerim
![]()
gezmeye gittimHoşgeldin cnm eve niye yeni geldin![]()
gezmeye gittimgündüzde çalıştım. Evimi özledim
![]()
bildirimlere baktim sayilir. senden daha önemli değil canımoh ne güzel gezdin demek iyi olmuştur senin için çalışma üzerine gezmek bildirimlerine bak
sen konuşuruz yine![]()
bildirimlere baktim sayilir. senden daha önemli değil canım![]()