Survivor 2017- 36. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilk oyunda ilhan kaybetmiş. Bulut harika gol atmiş 2. gol.
Sizin yorumlara bakmiyorum :D

Serhat yakışmadı o hatalar. ss Başkası yapsa parçalarsın :A

Kumda oynamak farklı şey :A

Nouma da fos çıkmıştı bu oyunda, bilmem hatırlar mısın :D
Evet hatırlıyorum. Yattara baya iyiydi burada :D Yalnız Sedat İlhandan da Serhattan da iyi oynuyor :A

Ilk oyunda ilhan kaybetmiş. Bulut harika gol atmiş 2. gol.
Sizin yorumlara bakmiyorum :D
Senin Bulut güzel oynuyor, zaten ünlü bir Fenerbahçeli futbolcunun oğluymuş, almış babasının genlerini :A

Evet hatırlıyorum. Yattara baya iyiydi burada :D Yalnız Sedat İlhandan da Serhattan da iyi oynuyor :A
Yattara iyiydi baya evet, zaten hızlı adamlar kumda etkili olur :D

Sedat cidden yardırıyor :A Adem de bitirişi yaptı ve elini uzattı ona, adam gibi adam :A

Senin Bulut güzel oynuyor, zaten ünlü bir Fenerbahçeli futbolcunun oğluymuş, almış babasının genlerini :A

Yattara iyiydi baya evet, zaten hızlı adamlar kumda etkili olur :D

Sedat cidden yardırıyor :A Adem de bitirişi yaptı ve elini uzattı ona, adam gibi adam :A
öylemi bilmiyordum. Eve gidince bi arastirayim :A
bu arada ikinci oyun bitmeden reklam girdi yarim saat reklam olur 😡 yarin canli izlerim internetten

Sabriye - Şahika'nın galibiyeti süper oldu bizim açımızdan :Z

Adem şov :Z 3-0 öndeyiz :Z

Bugünde pek bakamadım ev dolu olunca bir ara açtım serhat söyleniyordu kızıyordu
neye kzııyordu anlamadım

Sedat İlhan'dan daha iyi valla :A

Adem de muhteşem oynuyor, tam savaşçı :Z

Ve Adem'in golüyle ödül ünlülerin :Z

@MasacRE- nerelerdesin canım :A

Serhat ile İlhan'dan korkarken Sedat ile Adem çıktı başımıza :A Neyse olur böyle şeyler önemli olan dokunulmazlık zaten :A

Serhat ile İlhan'dan korkarken Sedat ile Adem çıktı başımıza :A Neyse olur böyle şeyler önemli olan dokunulmazlık zaten :A
İkinci tur büyük hezimet, 5-0 :A

Ogeday'ı ilk kez böyle görüyorum, zaten de böyle olması lazım, ayarı veriyor arkadaşlarına :A

Anıl da kabul ediyor, ne değişik adam :A

İkinci tur büyük hezimet, 5-0 :A

Ogeday'ı ilk kez böyle görüyorum, zaten de böyle olması lazım, ayarı veriyor arkadaşlarına :A

Anıl da kabul ediyor, ne değişik adam :A

Gerçekten sinirlenmiş Ogeday kaybetmeleri kötü olmuş bayadır açlar diye biliyorum ben

Gerçekten sinirlenmiş Ogeday kaybetmeleri kötü olmuş bayadır açlar diye biliyorum ben
Aynen abla ödülleri ünlüler kapıyor :A İlhan'ın bir sözü vardı ödülleri alalım, gerekirse dokunulmazlık verelim diye, aynen öyle yapıyor ünlüler :D

Eve geldim interneti açtım ödülü yiyorlardı :) Artık yarın özette izlerim :)